Last news in Fakti

28 Януари, 2022 15:51 1 444 0

Огромно събитие плануват Роналдо и Джорджина

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес-
  • футбол-
  • сватба-
  • манчестър юнайтед

Дали това ще бъде след година, след шест месеца и след месец, никой не знае

Огромно събитие плануват Роналдо и Джорджина - 1
Снимка: Instagram

Голмайстор №1 в историята на футбола Кристиано Роналдо заяви, че планира сватба с половинката си Джорджина Родригес, но все още не знае кога ще бъде тя.

"Говорили сме с Джорджина по този въпрос много пъти и тя ме разбира. Знае, че това ще се случи в един момент. Дали това ще бъде след година, след шест месеца и след месец, никой не знае. Но съм сигурен на 1000 процента, че сватбата ни ще се състои", каза португалецът в документалния филм на Нетфликс "Аз съм Джорджина".

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са заедно от 2016 година. Те имат една дъщеря - Алана Мартин. Роналдо има и още три деца от сурогатни майки - Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео. В края на 2021 година Роналдо и Джорджина обявиха, че очакват още една двойка близнаци в близките месеци.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА