Last news in Fakti

30 Януари, 2022 11:56 2 538 6

Нов капитан в Левски

  • левски-
  • пламен андреев

Решението бе обявено от Станимир Стоилов

Нов капитан в Левски - 1
Снимка: Тема спорт

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов обяви след равенството със словенския Марибор, че оттук нататък капитани на „сините“ ще бъдат двамата вратари, които са и юноши на клуба – Николай Михайлов и Пламен Андреев.

„Не искам да взимам вратари от други отбори, а само от нашата школа. Ако не успеем да ги произведем, значи нещо не е наред в мен като треньор и в целия щаб. Така ще бъде докато аз съм треньор или поне някакъв фактор. Затова там ми е най-лесно. Двамата вратари ще бъдат и капитани на отбора, за да няма гадаене. Те са и наши юноши. На този етап това остава“, заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неразбрал

    13 3 Отговор
    Единия юноша ми се струва е в пенсионна възраст! И бая гафове е творил благодарение на тати!
  • 2 Ганди

    4 3 Отговор
    Мъри за Михайлов ясно, но Андреев е много млад. Как ще се чувства един Горанов примерно. Еми няма да играе на 100%.всеки с времето и заслугите.новобранец капитан?

    Коментиран от #4

  • 3 Иван Грозни

    3 1 Отговор
    Голямо клякане брей! Няма да се оттървем от инерцията. Чичовото, дядовото, татковото до кога? Явна трябват реформи. До колкото ми е известно в спорта капитаните се избират от самите отбори. Тоя той като Боко стана всьо и вся.

    Коментиран от #6

  • 4 Капитан

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ганди":

    Ти изобщо разбра ли какво ти казва Мъри? Казва ти че ще е капитан не защото е Андреев а защото е вратар!!! Който е на вратата той ще е капитан, така няма Горанов и Миланов примерно да се хванат за косите кой е по по май.

    Коментиран от #5

  • 5 Мотиката

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Капитан":

    И затова Здравко Димитров.се хваща за сапа ,разбрал е ,че няма да е капитан.
  • 6 Сандо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Грозни":

    Не си прав - някъде наистина ги избират,другаде ги назначават -дали от треньор,дали от президент няма значение.А има случаи,когато футболист преминава в някой отбор,като условие в договора е той да бъде капитан.