Last news in Fakti

30 Януари, 2022 12:56 9 276 4

Този съдийски куриоз ще ви разсмее здраво (ВИДЕО)

  • съдии-
  • чили-
  • аржентина-
  • куриоз-
  • флагчета

Няма да се сетите с какво заместиха своите флагчета страничните съдии на мача Чили - Аржентина

Този съдийски куриоз ще ви разсмее здраво (ВИДЕО) - 1

Срещите в Южна Америка за Мондиал 2022 могат да бъдат и забавни. В мача Чили - Аржентина (1:2) най-колоритните участници бяха съдиите от Бразилия. Андерсон Даронко, който беше главен арбитър, изуми с бицепсите си. До него дори Хълк изглежда като бебе. Но Даронко беше засенчен от помощниците си Вилариньо и Фигередо. Двамата забравили флаговете си в хотела и открили липсата им броени минути минути преди началото на срещата.

Бразилците се измъкнали от конфузната ситуация с с помощта на импровизирани средства. Върху дръжки от моп сложили сигнални жилетки и така изкарали първото полувреме, а на почивката флаговете от хотела им били донесени.

Двамата асистент-рефери не се разминаха с наказанието. Фигередо и Вилариньо бяха отстранени за 4 месеца и през това време няма да могат да съдийстват на нито едно състезание под егидата на КОНМЕБОЛ.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПКП

    8 0 Отговор
    Я!Това са ми изгубените кюлоти
  • 2 Луд

    15 4 Отговор
    Еееех,голяма работа.Какво значение има ,нали пак се вижда.Това ли е куриоз.Куриозна ситуация ,дами и господа и резултатите от изборите когато ИТН спечели и още по -куриозно е когато Ганьовците повярваха на Киро.Тук и държавата куриозите

    Коментиран от #3

  • 3 А КУРИОЗЕН Е ИЗБОРЪТ НА

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Луд":

    ЗЕЛЕНИО ЧУРАП😂😂😂
  • 4 Амнезия

    1 0 Отговор
    Да изскубът флага на стадиона.
    А,и стадиона е нужно да бъде
    глобен.Управата е длъжна да има
    служебни, с лика на съответния
    турнир.Защо няма сертифицирани
    флагове,а има турнир.Виновни са
    и шефовете на турнира.