Last news in Fakti

30 Януари, 2022 18:35 2 165 0

Ливърпул няма намерение да спира. Мърсисайдци ще купят още един атакуващ футболист

  • ливърпул-
  • фабио карвальо-
  • фулъм

19-годишният португалец Фабио Карвальо блести с екипа на Фулъм през този сезон в Чемпиъншип

Ливърпул няма намерение да спира. Мърсисайдци ще купят още един атакуващ футболист - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ливърпул се очаква да оформи още един входящ трансфер до края на зимния прозорец през сезон 2021/2022. След официализирането на сделката по трансфера на Луис Диас от Порто, то мърсисайдци са много близо до това да договорят звездата на Фулъм Фабио Карвальо в последните дни на месец януари, твърди Sky Sports.

19-годишният португалец блести с екипа на „котиджърс“ през този сезон, но има едва шест месеца по своя договор с лондончани, а интересът от 19-кратния шампион на Англия към него датира от няколко месеца.

Английското издание твърди, че Фулъм може да поиска пет милиона паунда, за да направи някаква печалба от своя футболист, но все още няма потвърждение, че такава оферта е пристигнала в офисите на „Крейвън Котидж“.

Интерес към младия португалец има и от други английски отбори, но той и агентът му – Жорже Мендеш, са уверени, че именно Ливърпул трябва да е следващият отбор на футболиста. „Червените“ наскоро привлякоха и друг талант от Фулъм – Харви Елиът, а младият англичанин бързо се интегрира в стартовия състав на отбора преди да получи контузия, заради която нея не е играл за отбора от злополучния мач с Лийдс Юнайтед през септември 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА