Last news in Fakti

31 Януари, 2022 19:30 1 192 0

Тотнъм ще плати €25 млн. за една от нереализираните звезди на Ювентус

  • родриго бентакур-
  • ювентус-
  • тотнъм

„Шпорите“ несъмнено имат нужда от повече класа в центъра на терена

Тотнъм ще плати €25 млн. за една от нереализираните звезди на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите изненади на тазгодишния януарски трансферен прозорец несъмнено е раздялата на Родриго Бентанкур с Ювентус. Спортният журналист Фабрицио Романо обяви, че уругваецът ще премине в редиците на английския Тотнъм срещу €19 млн. плюс още €6 млн. под формата на бонуси.

Бентанкур до неотдавна бе считан за един от най-обещаващите таланти на „старата госпожа“, след като през 2017 г. пристигна от Бока Хуниорс срещу малко по-малко от €16 млн.

Но ето, че няколко години по-късно той влезе в конкуренцията на Мануел Локатели, Артур, Уестън МакКени, Адриен Рабио и Аарън Рамзи, като само уелсецът е считан за дълбока резерва в плановете на Масимилиано Алегри.

Антонио Конте от друга страна знае как да използва хора с качествата на 24-годишния централен полузащитник и тепърва ще проверим дали двамата ще се сработят в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА