Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 14:57 1 088 0

Лапорта: Мисля, че Дембеле има споразумение с друг клуб

  • усман дембеле-
  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • челси-
  • футбол

Усман предпочита да остане тук, което не е добре нито за него, нито за клуба

Лапорта: Мисля, че Дембеле има споразумение с друг клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира пропадналия за пореден път опит на клуба да се раздели с Усман Дембеле. Договорът на нападателя изтича през лятото и “лос кулес” се надяваха вчера или да го продадат, или да го преотстъпят. В крайна сметка обаче нито едно от тези неща не се случи и французинът остава на “Камп Ноу” до лятото, след като трансферният прозорец затвори. Двете страни не успяха да се разберат за нов контракт и Лапорта обвинява играча, че не си е намерил нов клуб. Той даже подозира световния шампион, че вече се е разбрал с някой клуб за трансфер през лятото, но не го казва.

“Трудно е да се разбере случилото се с Дембеле - започна босът на каталунците. - Мисля, че той има споразумение с друг клуб. Останахме изненадани, че не прие офертата и на тима от Англия (б.р. - Челси). Усман предпочита да остане тук, което не е добре нито за него, нито за клуба. Сега той е част от отбора. Треньорът Чави Ернандес трябва да работи върху настоящето, но също така и за бъдещето, ако Дембеле няма да е тук занапред”.

След това Лапорта разказа какво се е случило с неуспеха при преговорите за новия контракт. “Самият Дембеле искаше да преподпише. После обаче той и агентът му поискаха повече пари и всичко зацикли. Мениджърът му не каза нищо конкретно и имаше последствия от това. Сторихме всичко по силите си, но той не прие предложението ни. Усман каза, че офертата ни е много добра, но после се появи проблемът с парите. И когато ние като клуб отговорихме, че от наша гледна точка финансовите условия, които му предлагаме, са достатъчно добри, агентът му реши да замълчи. В крайна сметка трябваше да съобщим лошата новина (б.р. - че Барса прекратява преговорите). Просто бяхме задължени да му покажем, че няма да сме част от този театър”, сподели президентът.

“Хубавата новина е, че вчера, след титанични усилия от наша страна, успяхме да регистрираме Адама Траоре и ако всичко е наред, същото ще стане и с Обамеянг”, завърши Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА