Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 23:00 2 381 0

Една от топ дивите на кеча се завърна в „Кралския сблъсък“ (ВИДЕО)

  • кели кели-
  • кеч

Кели Кели винаги предизвиква фурор с появите си на ринга

Кечът продължава да е едно от любимите ни състезания, въпреки че вече не сме на 14 години и сме напълно наясно, че боевете са повече шоу, отколкото истинско съревнование. Може би причината е, че дивите са все така секси и провокативни, а, за да се впечатлява човек от подобни неща, май няма установени възрастови ограничения.

Една от топ дивите Кели Кели направи поредното си завръщане на „Кралския сблъсък“, за да екзалтира хилядите в залата и милионите пред телевизионните екрани.

35-годишната блондинка не спира да радва мъжете от целия свят още от 2006 г. насам, а в снощното шоу имахме възможност отново да я видим в действие и най-вече в добра форма.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА