Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 10:09 960 1

Роналдо: Суперлигата ще се случи рано или късно

  • роналдо назарио-
  • суперлига-
  • футбол

Футболът винаги върви напред и става по-добър

Роналдо: Суперлигата ще се случи рано или късно - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата бразилска звезда Роналдо коментира развитието на футбола през последните години и плановете на някои от най-богатите клубове в Европа за създаване на Суперлига.

“Това ще се случи рано или късно. Футболът винаги върви напред и става по-добър. Но не знаем как ще приключи всичко. Водещите отбори искат да стават все по-богати, за да могат да плащат на играчите. Суперлига ще има, но не в този формат, който беше представен, защото това би било катастрофа”, каза Роналдо.

“В момента отсъства диалог между лидерите на световния футбол, от които зависи той да просперира като индустрия. Не разбирам защо ФИФА, УЕФА и отделните лиги не говорят помежду си”, добави един от най-добрите нападатели за всички времена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха🤣

    0 0 Отговор
    Не предполагах, че и в България следят bobotv...
    Разговорът с Рони беше наистина много добър. И въобще, тази трасмисия е най добрата в света на футбола. Тези четиримата, сложиха в малкото си джобче "разбирачите", които от години печелят маса пари за глупостите, които говорят и за мазненето пред супербогатите собственици на клубове.