Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 16:30 1 152 18

ЦСКА откри дарителска сметка за подпомагане на клуба след тежките съдебни дела

  • цска

Мнозина са искали да допринесат за облекчаване на ситуацията със загубените дела

ЦСКА последва примера на редица други родни клубове, призовавайки своите привърженици за финансова подкрепа в задълбочаващата се дългова криза след поредните изгубени съдебни дела. За целта клуба откри дарителска сметка, по настояване на големия брой хора, предлагащи своята помощ.

Във връзка с многобройните запитвания, проявено желание и инициативност от Ваша страна да подпомогнете любимия си отбор в тази несправедлива и нечестна ситуация, в която се озовахме заради непрофесионалното, некадърно и престъпно управление на клуба ни в предишните години, откликваме на Вашата идея да се отвори дарителска сметка“, написаха от „червения“ отбор в съобщение до своите запалянковци.

Припомняме, че в началото на седмицата ФИФА блокира картотекирането на нови играчи на „Българска армия“, след като Спортният съд в Лозана отсъди в полза на бивши играчи, които си търсеха дължимото. А въпросният дълг се равнява на няколко милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ХА ХА ХА

    10 18 Отговор
    ХА ХА ХА ХА ХА-НЯМА ДРУГИ ТАКИВА ФЕНОВЕ КАТО НА ЛЕВСКИ -ТОЙ Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА !
  • 3 Гост

    9 12 Отговор
    Така завършват балканските тарищатлъци
  • 4 QAnon

    9 15 Отговор
    Ние сме издателско дружество. Напоследък сме затрупани от работа и печалбата е добра. Основно издаваме декларации, благодарствени писма и др.такива помии с автор Лоич . Та питаме можем ли да сме донори във вашия фонд за спасяване на умрелия през 2026 г.?

    Коментиран от #5

  • 5 QAnon

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "QAnon":

    2016
  • 6 Левски 1914

    11 14 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Да ама те сега ще спасяват Литекс – Етрополе, защото цска ФАЛИРА.
  • 7 НикитУ Михайлов

    7 12 Отговор
    Колкото сберете,аз ще ви дам още толкова. Мисля,че няма да се охарча с 200-300 лева.
  • 8 Издънки

    10 13 Отговор
    А защо не пишете, че всички играчи които сега ги съдят са доведини от Стойчо Младенов😄😄😄. Сега феновете да плащат на Стойчо Младенов издънките.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мимч

    9 14 Отговор
    Тия се мъчат да копират Левски,но не си заслужава,а и няма да им се получи.Първо оня стройчо дето се пише за голямата работа,а винаги е в дъното на нещата и е гледал да си пълни джоба,щото тогава той е бил начело и второ тоя дето се пише за велик - гришата лъже и граби на всички от джоба с корупцията си и далаверите с горива,захари и много други... Сега се пише за велик спасител,пардом, измамник...
  • 11 Иванчо

    5 12 Отговор
    Айде сега да ги видиме тези, дето все реват, че някой друг им е виновен. Няма да съберат и 1000 лв., за което сигурно пак някой ще им е виновен.
  • 12 иво

    8 13 Отговор
    МИРИЗЛИВАТА КОЧИНА , ПЕТ ПАРИ НЕ МОЖЕ СЪБРА ! ВИДЕХМЕ ГО ТОЯ ТАНЦ МИНАЛИЯ ПЪТ ! ТОВА НЕ СА ФЕНОВЕТЕ НА В Е Л И К И Я Л Е В С К И !!! ЗАКРИВАЙ "ФЕРРМАТА" - ГРУХ !
  • 13 Атакист

    3 12 Отговор
    Аз за тез пари не давам.Ще даря само за спасяване на телевизия Алфа!Телавизията на истината!!!!
  • 14 МАНИПОЛАТОРИ

    6 11 Отговор
    ПФК ЦСКА АД беше умишлено умъртвен от Ганчев и Инджов ! За награда Борисов настани в центъра на София преименуваните и преоблечените от Ловеч ! Борислав Михайлов направи нов формат на първенството за да могат пришълците от Ловеч да играят в новосформираната Ефбет лига ! Много от феновете на ЦСКА бяха тотално заблудени и манипулирани , а днес подкрепят Вековните от Ловеч ... Нагло точно хората , които умишлено убиха ЦСКА , Ганчев и Инджов искат от заблудените фенове да даряват пари за тези фирменото отборче , които A 1 време бяха Хисаря-Христо Кърпачев - ФК Осъм –ЛЕКС- Ловеч- Литекс ! литекс НЕ Е И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЦСКА ! Litex go home !

    Коментиран от #15

  • 15 Спусък

    5 11 Отговор

    До коментар #14 от "МАНИПОЛАТОРИ":

    А защо забравяш Х Стоичков? Точно той дръпна спусъка и подаде молбата за фалит от където започна престъпната операция.
  • 16 Бако

    6 10 Отговор
    Банковата сметка на Литекс Комерс
  • 17 ГРАД МЕЛНИК

    6 11 Отговор
    Има нещо гнило в цялата работа!? Как така най-богатия, най-успешния, най-предприемчивия микренски тарикат Гриша Ганчев ще допусне с просия да му плащат сметките? Клуба е на печалба, а пенсионери, студенти и работници ще трябва да даряват, как така? Ганчев изкарва милиони на гърба на ЦСКА и не му се плащат задължения на “марката”, която му пълни касата? В Ловеч нямаше риск, нямаше задължения, припознаване, врътки, тирета, маркетингови трикове са сме пред света Литекс, за да не плаща Гриша Ганчев, как така? И защо лъже, че има осигурени 100 млн.лв. за нов стадион, когато няма 1 млн.лв. налични, а търси просия от феновете?
  • 18 mad forest

    3 11 Отговор
    А бе, да питам само - "оранжадите" събраха ли 4 000 лв за изцепките на Петорчо? И има ли други суми, които са наред и припознавачите трябва да събират, защото се чува за едни 40 000 евро ? И май има още ....И дължимите суми как нарастват - с аритметична или геометрична прогресия?