Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 17:00 3 003 31

Обвиниха Емил Костадинов за загубените съдебни дела от ЦСКА

  • емил костадинов-
  • цска-
  • ангел домусчиев

В периода, в който договорите на въпросните играчи, които си търсят правата, именно той е изпълнителен директор в клуба

Обвиниха Емил Костадинов за загубените съдебни дела от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще трябва да заплати няколко милиона евро на свои бивши играчи, след като клубът официално бе осъден в Спортния съд в Лозана, а това дори принуди „армейците“ да търсят помощ от своите привърженици чрез дарителска кампания. Късно снощи настоящите собственици на клуба хвърлиха вината върху старото ръководство и настоящите управленци в БФС. Сред тях е и Емил Костадинов, който пък директно бе посочен за един от преките виновници от спортния журналист на „Топ Спорт“ Ангел Домусчиев в свой коментар по темата.

Той припомня, че през сезон 2012/13 на „Българска армия“ се подвизават едновременно трима изпълнителни директори - Венцислав Живков и Георги Илиев от компанията-собственик „Титан“ и Емил Костадинов в ролята на едно от бившите величия на отбора. Именно Костадинов тогава е пряк отговорник по футболните въпроси, сред които влизат новите попълнения във въпросния период.

Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес и Антонио Нилсон са трима от новопостъпилите играчи, като именно те в последствие завеждат дела срещу ЦСКА, когато биват изгонени от Стойчо Младенов в ролята му на старши-треньор.

Към днешна дата Емо Костадинов е вицепрезидент на Българския футболен съюз. В ролята си на такъв той се превърна в един от най-големите критици към управата на „червения“ клуб.

Както споменахме вече, ден по-рано Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Ивайло Инджов изпратиха отворено писмо до всички замесени в случая, фокусирайки се най-вече към Борислав Михайлов, който бе преизбран за президент на БФС преди няколко месеца.

От днес ЦСКА стана поредният роден клуб, който застава зад повторната кандидатура на Димитър Бербатов за най-важния административен пост във футбола у нас. От „Борисовата градина“ изглеждат твърдо решени да потърсят сметка на всички, навредили някога на техния любим отбор.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плъх

    7 9 Отговор
    много мишки цоцат...
  • 2 ГЛИГАНЧЕВ

    14 29 Отговор
    Ей ще искарат виновен всеки но само и само да се оправдават.Няма по жалко нещо все друг да ти е виновен но ти самия не.Жалка работа са тия Припознатите.

    Коментиран от #11

  • 3 шефа

    30 7 Отговор
    Във цялото ОПГ БФС няма по прост и некадърен от Костадинов.Този и Лечков ако Бербатов спечели единствената алтернатива е да станат таксиметрови шофьори,само там може да се излъже някой да ги вземе.

    Коментиран от #6

  • 4 3.14К

    34 10 Отговор
    След като Ганчев ще плаща на футболисти от този период, той трябва да заведе дело за пропуснати ползи от БФС и Тодор Батков, които ги прецакаха с лиценза и Левски участва в ШЛ вместо ЦСКА. Борат сам си призна, че е прецакал Лупи с документа от НАП за разсрочено плащане на задълженията. Интервюто му е при Крум Савов.

    Коментиран от #7, #14, #20

  • 5 Жалки дс

    14 24 Отговор
    Жалка работа феновете на ЦСКА изгониха с камъни играчите си и постлаха оранжев килим на Литекс да са настанят на стадиона им. Сега плюят по един от двамата големи истински ЦСКАри в по-нови времена.
  • 6 Акъл нямате

    14 27 Отговор

    До коментар #3 от "шефа":

    Хахаха безценно феновете на Литекс София да плюят по истински ЦСКАар като Костадиов а преди това да изгонят два пъти другият истински ЦСКАар Пенев и да препознаят някакъв татуиран мързелив предател Барбарон и Микренска мутра😄😄😄.
  • 7 Фалит

    12 19 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Разсрочено плащане😄😄😄😄. Ти верно не си добре с главата. Погледни Реал, Барса, Ювентус, Манчестер колко дългове имат. Томов просто не искаше да плаща не е било разсрочено. Все други са ви виновни, а забравяш че съвсем доброволно се фалирахте и поканихте Литекс да се настани на армията.
  • 8 ПОДМЯНАТА

    13 20 Отговор
    ПФК ЦСКА АД беше умишлено умъртвен от Ганчев и Инджов ! За награда Борисов настани в центъра на София преименуваните и преоблечените от Ловеч ! Борислав Михайлов направи нов формат на първенството за да могат пришълците от Ловеч да играят в новосформираната Ефбет лига ! Много от феновете на ЦСКА бяха тотално заблудени и манипулирани , а днес подкрепят Вековните от Ловеч ... те постоянно са облъчнани от всевъзможни лъжи и им се посочват за "враг" всеки , който НЕ ПИРИЕМАТ ПОДМЯНАТА на ЦСКА с литекс ! литекс НЕ Е И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЦСКА ! Litex go home !
  • 9 Мим

    7 18 Отговор
    Тоя А.Домусчиев е втория малоумник заблуден от цецка и само глупости ръси.Дано не му се връзвате на червените очила с които пише и клевети бивши наистина цесекари ,като Емо.Срам за него и го изгонете от топа.. Само провокации от него...

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пффф

    20 5 Отговор

    До коментар #2 от "ГЛИГАНЧЕВ":

    Ти от името на джиросаните ли измуча от стадото ?
  • 12 Делян Пеевски

    20 6 Отговор
    Айде много моля джиросаните "евроталанти", любимци на НАП и всяка власт по тихичко !
  • 13 А кой беше треньор и ги доведе

    9 13 Отговор
    Нещо за Тройчо да кажете. Защо никой журналист не повдига този въпрос? Тези футболисти са ХАРЕСАНИ и ДОВЕДЕНИ от ТРОЙЧО. И той е виновен колкото другите
  • 14 Един Човек

    6 13 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Само да ти кажа , че причината Левски да е под финансов мониторинг е Цура , и нейното ръководство през 2008 година ! И какво стана ? Вместо да ни избодете очите ни исписахте веждите!! Левски може да крета, но го има !!А вас само на халюцинации
  • 15 ФК НАСЛЕДНИК

    5 15 Отговор
    Има нещо гнило в цялата работа с Костадинов! Как така най-богатия, най-успешния, най-предприемчивия микренски тарикат Гриша Ганчев ще допусне с просия да му плащат сметките? Клуба е на печалба, а пенсионери, студенти и работници ще трябва да даряват, как така? Ганчев изкарва милиони на гърба на ЦСКА и не му се плащат задължения на “марката”, която му пълни касата? В Ловеч нямаше риск, нямаше задължения, припознаване, врътки, тирета, маркетингови трикове са сме пред света Литекс, за да не плаща Гриша Ганчев, как така? И защо лъже, че има осигурени 100 млн.лв. за нов стадион, когато няма 1 млн.лв. налични, а търси просия от феновете? Оставете Коща на мира! Той е цесекар от дете, а не натрапник от Ловеч...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стоян Александров

    6 13 Отговор
    Призовавам Б.Михайлов да излезе и публично да каже за фалита на цска, за сливането на отборите и вкарването им по абсолютно незаконен начин в първенството. Кой го е натискал за това ? Колко подкуп е взел и от кого за това ? Да каже пред ваички журналисти за позорната измама с цеца Тирето ... Има много въпроси и много отговори да се дадът. Да видим кой е за затвора и кой не е ? Май всички дружно тръгват за бай Ставри...

    Коментиран от #18

  • 18 Левски 1914

    4 15 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Александров":

    Да Стоян това задължително трябва да стане и да затворят устата на Бербатов.

    Коментиран от #19, #21

  • 19 Стоян Александров

    5 13 Отговор

    До коментар #18 от "Левски 1914":

    Но няма да стане. Всички са в играта. А и не са истински мъже. А някой пт тях са от крадец нагоре. Всичко е толкова гнило, че няма на къде повече. Вижте само колко чужденци има в отборите : по 9 или 10 в отбор на мач.
  • 20 цветен сън

    3 14 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Основен закон в римското право гласи - Не можеш да търсиш ползи от собственото си виновно поведение. Тодор Батков е адвокат все пак . И друг член от закона гласи , ако стане до теб достояние , някакво нарушение на закона трябва да го съобщиш на компетентните органи , иначе могат да те осъдят за съучастие , и помагачество.

    Коментиран от #30

  • 21 Барбарон

    4 14 Отговор

    До коментар #18 от "Левски 1914":

    Защо да я затварят? Аз пък искам да чуя мнението ма Барбарона за случилото се с ЦСКА. Нека да каже дали Етрополе не се обедини с Литекс и не се примести в София като е толкова отворен Барбарона!!! Ама той пак ще започне да говори за Ман Юнайтед какво било. Алоооо Барбарон ти се кандидатираш за шеф на БФС кажи за ЦСКА-София това нормално ли е? Кажи и за Костадинов какво мислиш той предател ли е като тебе, че не харесва Ганчев?

    Коментиран от #22

  • 22 Червен Глиган

    7 9 Отговор

    До коментар #21 от "Барбарон":

    Не Бербатов не му пука за ЦСКА! Не го ли разбрахте? Не му пука и за Левски. Много голям футболист беше. Пияната перука трябва да си ходи!

    Коментиран от #23, #24, #25

  • 23 Грух Грух Микренски

    4 12 Отговор

    До коментар #22 от "Червен Глиган":

    Да си ходи ама май няиа да си ходи.Защото този дето се отказа от Национала не става за Президент на БФС.
  • 24 Левски 1914

    3 13 Отговор

    До коментар #22 от "Червен Глиган":

    Вие на Литекс , който играе с лиценза на Етрополе цска ли викате ? И Бербатоз , като е голям футболисг защо се отсаза от националния отбор?

    Коментиран от #29

  • 25 Лордове

    3 10 Отговор

    До коментар #22 от "Червен Глиган":

    На Бербатов не му пука и за футбола в България. Той нали е аристократ има синя кръв да ходи да коментира съровете и лордовете.
  • 26 Лорд ЦЕКА1948

    3 12 Отговор
    Сър Емил Костадинов е най-успешния цесекар - роден в София, от дете рожба на ДЮШ на клуба, играл във всички възрастови групи до мъжкия отбор, национал, успешна кариера и незабравим гол срещу Франция в 90-та мин., когато ни класира за СП в САЩ 1994 г.! Как може да се плюе по него, че бил виновен? Той ли е плащал тези пари? Собственици (Бойко Борисов и Титан - гърнетата!), финансови директори(Живков, Тодоров, Гарибов), треньори(СТОЙЧО МЛАДЕНОВ и СИН)... те са ОК, но Костадинов е проблем!?

    Коментиран от #27

  • 27 Стоян Александров

    3 12 Отговор

    До коментар #26 от "Лорд ЦЕКА1948":

    Много точен и много верен коментар. Браво. Има мислещи хора. 1000 пъти писах, че Петорчо е един от виновниците за първия фалит и че сега пак той ще е основен виновник и за втория фалит. Ама не ми вярвате....

    Коментиран от #28

  • 28 История

    4 12 Отговор

    До коментар #27 от "Стоян Александров":

    Двама са големите ЦСКАри от по новото време дошли от ДЮШ. Костадинов и Пенев. Стойчо Младенов отива в ЦСКА на 23 години от Берое, какъв ЦСКАар е тоя гледа къде има пари. Изгоноха два пъти Пенев сега се подиграват на Костадинов само щото не харесва Ганчев и престъпната му схема.
  • 29 Червен Глиган

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "Левски 1914":

    Пак демонстрираш неграмотност!
  • 30 преса

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "цветен сън":

    На Герена този дълг от 30 000 000 към държава фирми и футболисти какво правим сега еди футболист от Бразилия ще заведе дело срещу левски за 300 000 евра
  • 31 Боли ме шнура

    0 0 Отговор
    Е значи лошият Коща ги водил, а добрия Стою ни ги искал и ги гонил, айде бе. Още на времето се говореше под сурдинка че Стою взима комисионни от сделките.