Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 12:42 865 0

Бивш президент на Барса: Мбапе вече е подписал с Реал, сигурен съм

  • калиан мбапе-
  • барселона-
  • жоан гаспар-
  • реал мадрид-
  • псж

Познавам много добре Флорентино Перес и съм сигурен, че точно това се е случило

Бивш президент на Барса: Мбапе вече е подписал с Реал, сигурен съм - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар взе отношение по темата за бъдещето на суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе. Гаспар излезе с доста гръмко изказване, като сподели, че е сигурен, че французинът вече е подписал с големия враг на „каталунците“ - Реал Мадрид.

„Ще ви кажа една ексклузивна новина. Килиан (б.р. - Мбапе) вече е подписал договора си с Реал Мадрид, сигурен съм. Познавам много добре Флорентино Перес и съм сигурен, че точно това се е случило“, заяви бившият президент на Барселона пред „Marca“.

23-годишният Мбапе отдавна е свързван с трансфер в Реал. Миналото лято „Лос Бланкос“ отправиха две оферти за французина, които обаче бяха отказани от парижани. Договорът на световния шампион с ПСЖ е само до края на сезона и се твърди, че ще премине на „Сантиаго Бернабеу“ като свободен агент. Преди няколко дни дори се появиха информации, че нападателят вече се е разбрал с тима на Карло Анечелоти по всички детайли около преминаването му в испанската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА