Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 14:38 2 817 36

Майкъла: Стойчо Младенов беше треньор когато "Титан" доведоха Бенжелюн

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • титан-
  • георги илиев - майкъла-
  • димитър борисов-
  • иво иванов

Да каже поне гледал ли е тези играчи, които сигурно са над 50, или са му ги довели

Майкъла: Стойчо Младенов беше треньор когато "Титан" доведоха Бенжелюн - 1
Снимка: БГНЕС

По време на безумните сделки с футболисти, които сега осъдиха ЦСКА и клубът трябва да плати 3 милиона лева, собственици на "червените" са Димитър Борисов и Иво Иванов от "Титан". А изпълнителни директори Венцислав Живков и Георги Илиев.

Днес Илиев поиска от колегите от ТОПСПОРТ да внесе повече яснота по темата. Той е категоричен, че неговият подпис стои върху документите на само двама играчи - Ивайло Чочев и Венцислав Василев. Първият беше взет от Чавдар (Етрополе), а вторият от Миньор (Перник).

"Да, през годините са подписвани безумни договори с футболисти, с техните агенти. Връщаме се 10 години назад и виждаме задължения на ЦСКА от 17 милиона и още 10 към НАП. Тогава собственици бяха "Титан", но много други са завлекли клуба с големи суми. Като говорим специално за Бенжелюн и другите, които бяха привлечени през онзи сезон, тогава треньор е бил Стойчо Младенов. Да каже поне гледал ли е тези играчи или са му ги довели. То не са само те, сигурно са над 50 подобни случая. От Своге, от Мездра, откъде ли не идваха разни футболисти за огромни суми като заплати и пари за агентите им. Само един Спрокел струва на ЦСКА 700 000, това не е нормално.

Видях съобщението в сайта на клуба. Но да не визират мен, защото съм подписал само два договора с футболисти. Името ми стои под сделките с Ивайло Чочев и Венцислав Василев. Всички договори са си в ЦСКА. Най-добре Гриша Ганчев да ги извади и всичко да стане ясно на хората. По онова време имаше 87 договори само за чужденци, преди "Титан" и по тяхно време. Много от тях такива - безумни", каза Майкъла.

"Не е истина, че Борисов и Иванов са раздавали огромни заплати според това дали някой играч им е симпатичен като човек. Все пак са бизнесмени. И те, всеки собственик на ЦСКА е имал проблеми с дължими пари към напуснали футболисти. Но сега най-много се събира пак на Ганчев. Плати 8 милиона за емблемата, идват още 3, дано не се появят и още, и още... Какво да направи той? Плаща, за да го има ЦСКА...

Не вярвам кампанията с даренията на фенове да успее, въпреки че имат желание да помогнат. Заради това аз няма да се включа в нея. Може би ще съберат малък процент от тези 3 милиона лева. Но, пак призовавам да се извадят договорите. Да се види кой ги е подписал. Не съм аз. Аз съм единственият директор на ЦСКА, който извадих от собствения си джоб и направих ремонт на Сектор "А" на "Армията", добави той.

"Не искам да обвинявам Стойчо Младенов. Може да са му довели онези футболисти без да ги желае. А, ако ги е поискал той, пак не е основен виновник. Всеки собственик може да прецени и да откаже. Все пак те дават парите, не треньорите. Откакто е Ганчев, такива безумия в ЦСКА не стават. Не се подписват такива договори, защото човекът знае как да ръководи клуба. Прави го правилно. Но, аз нямам вина. Звънят ми хора тези дни и ми казват: "Майки, защо така? Защо си подписвал такива договори?". Да се види черно на бяло, да ги дадат на медиите. Да не ме замесват мен. Не е коректно така. Защото съм помагал на ЦСКА", завърши Георги Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mad forest

    10 12 Отговор
    Петорчо го отнася..
  • 2 Стоян Александров

    5 13 Отговор
    А добър деееееен. Така лииииии ? Ама не може да бъде товааааа ! Не ! Не ! Петорката такива неща не може да е правил, та той е лИгендъ.... Абе Майкъл ти цецекат ли си че гояориш така ?
  • 3 Стоян Александров

    5 14 Отговор
    Лелеелееше започва се. Интриги, обвинения, обиди и т.н. А за ваичко това е виновен Б.Михайлов, защо, незнам, ноооооооо той е. Няма кой да е друг. Само Михайлов е виновен. Не го ли е срам. Съдете го. Съд за БФС и Михайлов защо са позволили тези договори ? Ииииии Батков е виновен. Защо Батков е седял и гледал отстрани за тези договори ? Защо ? Каквокато е левскар, защооооо бе Батков ? Аааааа и извънземните са виновни, защо незнам, но са виновни и трябва да бъдат осъдени. Сега започва сагата цеца тирето. Започна се. Гледайте шоууууууу. Заглавието е : САМОУНИЩОЖЕНИЕ 2...
  • 4 Стоян Александров

    4 13 Отговор
    И само да вметна, че в цеца тирето всичко почти е свършило. За това преориентирайте се към ЦЕЦА 1948 ( ЧИСЛОТО )ТОВА Е ИСТИНАТА. Поне докато Божков аи дойде. За после вече незнам.
  • 5 Левски 1914

    8 14 Отговор
    Ейй ще го уморите тоя Ганчев, закривайте това МЕНТЕ и да се връща обратно в Ловеч.

    Коментиран от #6

  • 6 Стоян Александров

    5 11 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Оооооо не бързай още. Има още парички за цоцане. Знаеш ли още колко са по-веригата ? Още колко задъжения има ? Плати ли на един започват всички. А сега и другите като разберат, че един път са осъдени започват всички. Пари са това. Милиони са. Сега се започва всичко. А и при ситуацията да не са шампиони и да ги бие някой слабак гледай какво става. ,,Верижна реакция ". Просто всичко вече е започнало и няма да има спирка. Милиони, милиони, милиони само, че в разход. А прихода е минимален, само за чистачката...

    Коментиран от #9

  • 7 Бако

    5 6 Отговор
    Малии тука много лошо замириса.Пращаите пари на сметката на Литекс Комерс,
  • 8 ДИРЕКТИВАТА Е ВИНОВНА

    7 6 Отговор
    В Конспирацията да се унищожи тирето е въвлечен цял свят: Синьото БФС, УЕФА, ФИФА, синия съд в Лозана, синия Боби Михайлов, синия Майкъл. Абе ДИРЕКТИВАТА срещу Тройчо е яка.
  • 9 Мафия

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Вие не разбрахте ключовата фраза на архитекта!!! Преведено на разбираем език ще рискуваме 2М за да прилапаме един имот в Борисовата за стотици милиона. Ако обаче далаверата със стадиона му бъде спряна той ще получи удар.

    Коментиран от #11

  • 10 Ревлю

    3 5 Отговор
    Първо Костадинов сега и Майкъла всички са на мушка за да може ревлюто да остане Бог. Ама ревлюто кога стана ЦСКАрин знаете ли си историята?
  • 11 Стоян Александров

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Мафия":

    Далаверата със стадиона НЯМА НИКАКЪВ ШАНС. Казано е : само ремонт на съществуващия. Толкоз. В същия мащаб без нито сантиметър увеличение. Не видяхте ли колко беше ядосан Ганчо. Защо ? Ами за това. Изгоряха му паричките. А има още мнооооогоооо да дава и то на вятъра. Демек Литекс ги би с 8 на 0, а сега трябва да им плати и за това. На Литекс за победата, а на цеца за загубите. Ееееее ???.
  • 12 Тошо

    8 0 Отговор
    Илиев, както винаги не е виновен! Той акъл дава ( не че го има и някой му вярва) , но пари никога.
  • 13 republic

    5 5 Отговор
    Вместо да си гледат отбора, дето е във фактически фалит от поне 4-5 години, некви се размучали тук.

    Коментиран от #14

  • 14 ЦСКА

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "republic":

    Те са фенове на ЦСКА.
    Лягат и стават само с мисълта за ЦСКА.
    То затова ЦСКА е гранд, от отбора се вълнуват всички.
    Я вижте статиите за "хегемона" разградски, или тия за Черно Море, Славия, Подуене, Царско село... няма никой!

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Левски 1914

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "ЦСКА":

    Вие на Литекс, който играе с лиценза на Етрополе гранд ли викате? Оня отбор за, който пишете преди 5 години ФАЛИРА..

    Коментиран от #17

  • 16 mad forest

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "ЦСКА":

    Ами сеира при вас (при най-великата гранддама или направо маман) е най-голям, какво да правим? А след следващата среднощна декларация няма да е въобще за изпускане.
  • 17 republic

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Левски 1914":

    Понеже сте специалисти по търговско право всичките, дали знаеш откога е регистрацията на любимото ти дружество Левски в ТР? И дали имаш представа това дружество дали е спортен и/или юридически правоприемник на някой субект и кой е той.

    Коментиран от #18, #19, #20

  • 18 Подуямие

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "republic":

    Няма да ти отговори.
  • 19 ЦСКА

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "republic":

    Специалисти са, ама по неграмотност. Бъгнати и зациклили при това.
    Важното е да правят оборот на статиите за ЦСКА.
    Само ЦСКА

    Коментиран от #21

  • 20 Левскар

    4 5 Отговор

    До коментар #17 от "republic":

    Регистрирано е когато е регистрирано и бившето вече ЦСКА. Едно е реорганизация, както примерно много знаете че майка ви ЦК на БКП ни била закрила ама не четете документа ЦК на БКП реши ФК Левски да го пресвърне от регионален в производствен принцип. Същата реорганизация става и ако не се лъжа 1999 когато отборите стават АДта!!! Това няма нищо общо с вашият изкуствен фалит и преместване на Литекс със всички футболисти, треньори, администрация в София. Да те питам как Кирил Десподов заигра в ЦСКА?

    Коментиран от #23

  • 21 Стоян Александров

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "ЦСКА":

    А сега щом сте голям отбор и сте оригиналните си ПЛАЩАЙТЕ ВСИЧКИ БОРЧОВЕ. Като ги платите тогава ще приказвате много. Ние само ще Ви гледаме отстрани и ще Ви се смеем най- позорно. А Вие плащайте, плащайте смело плащайте и не се плашете. Нали сте истинские тогава плащайте смело. Григорий има кинти няма страшно.
  • 22 иво

    3 3 Отговор
    стойчето - МРЪЛЪОТО ДА ПЛАЩА , НЕ ДА ЦИВРИ КАТ " цесекар " !
  • 23 Емил Велев

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "Левскар":

    Левски е фалирал два пъти естествено, с финес, а не като ЦСКА...:)

    Емил Велев: Фалитът закъсня, трябваше отдавна да се тръгне на чисто.

    Фалит не е край. Фалит на футболния отбор на Левски няма да е за първи път, а за трети, cлeд кaтo прeз първитe 30 гoдини нa Лeвcки клубът e фaлирaл 2 пъти. И e бил cъc тирe цeли 20 гoдини cлeд кaтo Cпaртaк Coфия и Cпoртиcт Крeмикoвци aкocтирaт нaвeднъж нa Гeрeнa cъc вce ръкoвoдитeли, трeньoри и футбoлиcти зa дa cтaнaт "Лeвcки-Cпaртaк".

    Тoчнo тoзи пeриoд c тирeтo e и нaй-cилният в цялaтa cиня иcтoрия. Дори след промените от 10 ноември 1989 г. отборът връща името си "Левски – Спартак".


    На следващата година се създава чисто нов отбор от Томас Лавчис без юридическа връзка със стария и оттогава е с число "Левски1914".

    Бeшe им зaбрaнeнo дa изпoлзвaт eмблeмaтa, зaщoтo нe ca aвтeнтичния клуб документално и си нарисуваха нова. Но това не попречи на играта и бяха силен отбор.

    Коментиран от #28

  • 24 Стоян Александров

    1 4 Отговор
    Май този път сами се прекарахте т.с. Ганчо сам се прекара. В атремежа да сте уж приемника на онуй цеца сега хем сте фалирали, хем ще платите цялата сметка. А сега как е ? Нито сте истински, а пък ще плащата милиони. Лошото е че идват и още и още милиони, а и текущите милиони лелелелеле. Става мнооооогооо страшно. Дори като левскар се плаша от тази милионна лавина. Става страшно, а като знам Ганчо как плаща май ще има към изхода с 200
  • 25 Илия Козарев

    5 3 Отговор
    Илия Козарев:
    "Левски вече е фалирал два пъти. През първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти.
    През 1922 г., Левски напуска в началото на втория дял на първенството "Софийската спортна лига — ССЛ". Левски губи регистрацията си официално и Лигата дава пo 3:0 служебен резултат за съперниците им за неигралите се срещи. Новият Левски прави нова регистрация и ce учредява изцяло нова лига в която да участва вeднaгa - "Софийски спортен съюз — ССС". Вторият фалит и прeкрaтявaнe нa дружecтвoтo е през 1938г., като след това футболния Левски дори не се регистрира. Последната юридическа регистрация на клуба е от началото на 1937 година.
  • 26 Петър Петров

    4 3 Отговор
    "Това, което е сега в момента, не е истинският “Левски”. Това е подмененият клуб / “Левски”. Дончева е човекът, който създаде този фалшив клуб, чрез който бяха откраднати над 8 млрд лв /преди деноминацията/”

    През 1991 г. - ДС нямаше намерение да се предава, тя искаше да продължи своето съществуване, но в друг вид. Тогава направиха НАЙ-голямата измама и НАЙ-голямото престъпление в историята на БГ футбол - създаването на ФК “Левски 1914”!. “Батков е във второто действие. В първото беше Лафчис. Този клуб е създаден от ДС с цел - да се подмени нашия клуб."

    Коментиран от #30

  • 27 Златин Тепсиев

    3 3 Отговор
    Златин Тепсиев е роден през 1960 г. Има висше икономическо образование. Той е първият президент на „Левски“ след промените от Десети ноември 1989 г.

    - Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два отбора „Левски“ и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето?

    - В спора фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на клуба на Томас Лафчис.
    Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите ни.
    Появиха се два клуба Левски.
    Лавчис регистрира тогава „Левски” 1914”, а оригиналният си беше „Левски”.
    Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г сме били нелигитимни.

    Коментиран от #31

  • 28 Левскар

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Емил Велев":

    Оле мале Хасане ти знаеш ли какво е фалит😄😄😄. Колко си неграмотен. Левски никога не е фалирал и никога нищо не е променял доброволно. Вашата майка създателка направи тези поразии, вие също бяхте ЦДНА Червено знаме и какви ли не просротии. Даже Хасане ЦК на БКП те направи Иван спомняш ли си? Е ти друг човек ли беше? Вие обаче доброволно си сменихте вярата и станахте Литекс, даже изгонихте играчите си от стадиона да може Десподов и компания от Ловеч да стъпят на армията. А за Пешо Кучето Българският съд се е произнесъл, вземи прочети решението и мотивите.
  • 29 БТВ

    4 2 Отговор
    СЕГАШНИЯ ЛЕВСКИ Е МЕНТЕ И Е ПОДМЕНЕН ОТ ДС. НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС НАКОГАШНИЯ СЛАВЕН ОТБОР НА ЛЕВСКИ
    Напишете в гугъл: "Настоящият ФК "Левски" е фалшив и е създаден от ДС!"
    ВИЖТЕ ВИДЕОТО НА БТВ НОВИНИТЕ документите от СГС!
  • 30 Левскар

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Петър Петров":

    Е много ясно че ще каже нали съдът го отряза и му каза че е мошеник😄. А една баба на пазара каза, че е Клеопатра😄, същото е и с този шарлатанин. Та той дори не е стъпвал на Герена😄😄😄.
  • 31 Съдът

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Златин Тепсиев":

    А съдът съдът какво казва??? Ама не този в Швейцария или на Марс а Българският съд?
  • 32 Левски 1911

    4 3 Отговор
    Да обобщим всичко в едно изречение:

    Левски е фалирал ( два пъти), преименувал се е, закриван е документално, носил е Тире, правили са Лига специално за него за да има къде да участва (Софийски спортен съюз — ССС), идвали са 2 други клуба наведнъж на Герена с техни футболисти, треньори и ръководители, имало е претенции кой е "истинския Левски" и кой е фалшив и създаден от ДС...

    Коментиран от #33, #34

  • 33 Левски

    2 5 Отговор

    До коментар #32 от "Левски 1911":

    Да обобщим Левски никога не е фалирал. 1922 заедно 4 отбора напускат една федерация заради съдииството и образуват нова където играят. Всички други мизерии са на вашата майка БКП😄.
  • 34 София

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Левски 1911":

    И не плащат нито стотинка на държавата за Герена.
    Дори напротив - държавата им плаща данъците чрез общината, и държавата им плща консумативите чрез МВР/

    От областната управа на София: Левски ползва неправомерно "Герена" "Левски" ползва "Герена" неправомерно от 27 години.
    Футболен клуб Левски ползва неправомерно базата на стадион "Георги Аспарухов".

    "Сините" нямат договор и не плащат наем. Това обявиха пред bTV от областната управа на София, в чиито активи е съоръжението. Държавата пък всяка година плаща

    Коментиран от #35, #36

  • 35 Скарлев

    7 1 Отговор

    До коментар #34 от "София":

    Така са свикнали
    Как Левски краде стадиона на Атлетик и не го плаща!

    Цар Борис III отказва нотариален акт на "Левски"

    ФК “Атлетик” е един от първите отбори, които получават от общината място за стадион.
    Той се намира до езерото “Ариана” в Борисовата градина, като актът за него е от 1919 г. Той е на името на “Клуб Футбол”, който през същата година се обединява с “Атлетик”.
    “Клуб Футбол” е един от първите отбори в България, като е бил наричан “Матинката” по прякора на лидера си Матинчев.

    За една година мястото е почистено от клуба, подравнено и подготвено за ползване, но тогава общината им го отнема и го дава на “Левски”.
    “Атлетик” е пратен на улица “Оборище” където е имало царски конюшни.

    За преместването на "Атлетик" от стадиона, “Левски” трябва да плати компенсация от 40 000 златни лева на “Атлетик”.
    Това така и не се случва никога.

    Следва дълго дело, като накрая е изваден и изпълнителен лист, но “сините” не го изпълняват.
    Заради неплатения дълг, лично цар Борис III се разпорежда “Левски” да не получи нотариален акт.
  • 36 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "София":

    Хахаха Гриша Ганчев каза една стотинка не сме дали за наем😄😄😄. Нещо повече един пирон не са забили на БА😄. Отиди на Герена и на БА и ще разбереш кой какво плаща.