Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 14:30 1 715 4

Венци Стефанов потвърди: Славия взема млад футболист от английската Висша лига

  • славия-
  • венци стефанов-
  • футбол

Играчът е южноамериканец и се очаква с неговото привличане "белите" да гонят участие в европейските клубни турнири следващия сезон

Венци Стефанов потвърди: Славия взема млад футболист от английската Висша лига - 1
Снимка: БГНЕС

Много надежден млад футболист, който играе в елитен тим от английската Висша лига, ще подсили Славия, съобщава БЛИЦ. Играчът е южноамериканец и се очаква с неговото привличане "белите" да гонят участие в европейските клубни турнири следващия сезон.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов потвърди голямата бомба. Той лаконично заяви, че се надява футболистът да пасне в селекцията на тима и да помогне за постигането на голямата европейска цел.

"Белите" се представиха на висота през есенния дял на първенството и заемат пето място в 29 точки. Само на 3 точки зад третия Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    2 0 Отговор
    Ще идва Мейсън Грийнууд.Тук местните плеймейтки не се оплакват от тормоз.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стоян Александров

    3 1 Отговор
    Идва един и вече ще участват в ЕТ. Ако дойда теима ще са шампиони, а ако са като цеца всичките от африка ще спечелят Шам. Лига. Така го разбрах от тази статия...
  • 4 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Кой е футболиста, кой е отбора и колко струва, само сина на Венци и ония мафиот дето дава парите за слабия,могат да отговорят.