Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 09:53 3 485 26

Стойчо Младенов: Кражби, комисионни, злоупотреби - спрете се! Всичко идва от "сините" братя! (ВИДЕО)

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • футбол-
  • царско село

Аз исках Мишо Венков и Сержиньо, те ми водят пет човека отгоре, в това число и Бенжалюн

Стойчо Младенов: Кражби, комисионни, злоупотреби - спрете се! Всичко идва от "сините" братя! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много ядосан след класическата победа с 3:0 в мача срещу Царско село, като причината за това бе темата с осъждането на клуба да плати на свои четирима бивши футболисти и един мениджър. Той заяви, че това напрежение в ЦСКА идва от „сините братя“.

„Колкото пъти се връщам н ЦСКА, се дъвче едно и също 12-13 години – за комисионни, източване на клуба от футболисти, привлечени със или без мое съгласие. Едно и също се дъвче, излиза някакъв списък с някакъв Иван Боладо. Другите бяха привлечени по мое време. Но тогава сам ли работих, имах тогава началници, над себе си имах собственици. Стига сме дъвкали тази тема. Нито треньор, нито футболисти са виновни. По времето на предишните собственици по 8-10 месеца не сме получавали заплати. Когато не се плаща на даден футболист и той осъди клуба, кой е виновен, треньорът ли? Треньорът ли плаща заплати, кой носи отговорността за заплати. Каква е вината сега на Гриша Ганчев, че сега трябва да плаща чужди сметки. Сметки на хора, който съсипаха клуба, които фалираха клуба. Тези хора не се споменават, но всички други се спомената – директори и футболисти. Главните виновници не се споменават. Аз исках Мишо Венков и Сержиньо, те ми водят пет човека отгоре, в това число и Бенжалюн. Помните ли, на аерогарата се връщаме от Турция и те ми викат Тенгариня. Аз за пръв път чувам това име. Винаги, когато Стойчо Младенов се върне в ЦСКА, стават чудеса в ЦСКА. Кражби, комисионни, злоупотреби. Спрете, моля ви се. Една и съща тема се върти от 13-14 години и всичко идва от там, от сините братя. Стига сме коментирали едно и също. Излишно напрежение, от това най-малко имаме нужда в момента. Айде, спрете. Не помните ли тук какво ставаше, когато идваха по 7-8 футболисти от Локомотив Пловдив. Това е, нямам какво повече да кажа по въпроса“, каза разгневеният Младенов след победата над Царско село с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 34o

    30 17 Отговор
    Гриша Ганчев е честен бизнесмен, олигарх и борец за правда! Учили сме го да не иска пари, а директно да си взема по колкото може от ДДС, акцизи, захар, петролни продукти, алкохол и т.н. Неговите пари са чисти - идват от народа и не се облагат с данъци! Хората сляпо вярват, че той е най-добрия благодетел да ЦСКА-София и не се интересуват от произхода на парите му. Робите не може да търсят сметка на господаря си от къде са му парите. Важното е да ги издържа: “Аз ши въ издържам!”
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пената

    32 12 Отговор
    Стойчо е честен и не би позволил някой да му пълни гушата с проценти от трансфери, освен ако не е португалския му приятел с агенция в Кипър! Стойчо не би назначил сина си да реди конуси за 10 000 лв./месечно, докато клуба фалира. Няма такива неща, никога не е било това, ако не вярвайте може да попитате ДУЦИ СИМОНОВИЧ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Алооо Тройчо

    23 2 Отговор
    Проблема идва от треньорите в детска възраст .Бутате деца на журналисти на мутри на богаташи .Знаеш ли кога ще имаме футбол по този начин НИКОГА.

    Коментиран от #24

  • 7 ГЕРЕН

    18 11 Отговор
    НЕЩО НАСТРЪХНА. ВИДЯ, ЧЕ МЪРИ Е С КЛАСИ ПО ДОБЪР. И ЗАПОЧНА ДА ОПЯВА. ПО ГОЛЕМ ИЛИ МОЖЕ БИ КЪТ ЧЕКМЕДЖЕТО КРАДЕЦ НЕМА. ОТ ПЕТРОЛ ДДС ЗАВОД ЗА КОЛИ С ПОМОЩ ОТ БИБИТКО. И ТАМ СЕ ВИДЯ ЩО?!?? И ФАЛИРА. ВИЕ СТЕ ДЕН ДО ПЛАДНЕ. МАЛКИЯТ НА ГАНЧО ЩЕ ГО ФАЛИРА ХЕПТЕН. И ПРАВИТЕ НЕ ОТБОР ЗА ФЕНОВЕТЕ А ОТБОР ЗА БИЗНЕС.
  • 8 ПРОПАГАНДАТОР

    20 7 Отговор
    Стойчо , Стойчо като приказваш вярваш ли си ? Всичко идва от "спасителите" собственици на преименуваните от Ловеч Гриша Ганчев и Инджов ! Ако те желаеха да оздравят и спасят ПФК ЦСКА АД , измамата на Гърнетата нямаше да мине ... Сега СПАСИТЕЛИТЕ ще си платят за тарикатлъка и ще трябва да плащат за да направят Литекс - ЦСКА ! Ти забрави за ЦСКА ти стана ПРОПАГАНДАТОР на Литекс !
  • 9 Левски 1914

    16 8 Отговор
    Ковачев пиши цялото име на МЕНТЕТО още не са махнали ТИРЕТО.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 не ви трябват врагове

    7 4 Отговор
    Фалирахте, потрошихте милиони, скапахте школата и представлявате 2 дузиуни чужденци, ижграещо под средно балканско ниво.
    Какво повече да се обясняваме?
  • 13 Мунчо юмручето

    13 7 Отговор
    На тоя все Левски му е виновен а тои забрави че ЦСКА почина и е погребано вече и тои тренира ЕТРОПОЛЕ И ЛИТЕКС Ловеч

    Коментиран от #22

  • 14 Мим

    14 2 Отговор
    Абе стройчо,какво можеш да кажеш ли ,много неща,ама все се изкарваш светица,ни чул,ни видял ,ни трева пасал.Света вода не напита си.Смешник,ти си най виновен използваше комисионни и си един дето фалирахте цескато.Сега пак се насочвате на там,за това ще плащаш най много ти,а пък че Гришата му е толкова акъла си е негов проблем.Той потни пари не дава.Всичко му е корупция и далавер инпекс....
  • 15 Левскар

    10 3 Отговор
    Дори и на представянето на отбора си за пролетта, което би трябвало да е едно щастливо събитие реве? Става смешен, а още по смешно е че на това събитие имаше 100 човека макс😊😊. Е затова вече трябва да е бесен.
  • 16 Да попитам

    4 12 Отговор
    Защо се палят толкоз, сините приятелки?Извинявам се, сините братя. Май е прав шесторчо.
  • 17 шопландец

    9 2 Отговор
    тоз клоун цялата му кариера е като на американски президент, все има агресия от Русия или Ирак или ИЕран Или.... абе в момента за палячото "сините братя" са виножвни за всичко, моите уважения към Цесекарите приятели и роднини но не му правете шпалир точно на това недоразумение и откровен заядливец без покритие
  • 18 Стоян Александров

    4 3 Отговор
    Едвам, но го прочетох. Какво разбрах ли ? Петорчо НОСИ ЦЯЛАТА ВИНА. ГУЗЕН. ВИНОВЕН. Но сега Ганчи вече ще го нарочи и то ще си е точно така. И сегашните ще Ви съдят помнете ми думите. Оранжева съдба е това. Пак казвам ф..... та е почти факт. До края на лятото и край с мъките. Просто още няколко месеца за да станете безнадежни за спасение и след отпадането от евротурнирите и край. Ганьо е с 200...
  • 19 Добър ден

    6 2 Отговор
    Аз съм лицензиран футболен агент и представлявам Гуидо ди Вани от юни 2012 г., когато той подписа с ЦСКА. Разполагам с документи, с които мога да докажа думите си. Въпросният футболист тогава бе представен на треньора Стойчо Младенов от моя партньор по това време Руи Мигел Гомеш. Двамата са големи приятели от времето, когато Младенов беше в португалския „Олянензе". Също така и са партньори във футбола, работиха заедно в Египет. Руи Гомеш обаче не е лицензиран агент. Затова имаше нужда от моята мениджърска дейност. През 2012 г. ме помоли да участвам в сделките с ЦСКА за няколко футболисти. Става дума Фабио Нунес, Педро Мендес, Нилсон Антонио, Тенгариня, Таргино, Гуидо ди Вани и Лукас Винисиус Силва. По тяхното преминаване в ЦСКА работихме аз, Гомеш и Младенов. Договорите на играчите бяха уговорени от тях двамата след дълги телефонни разговори. Помня например как Руй Гомеш сновеше с часове насам-натам в моловете „Сердика" и „The Mall" в София, докато се чакаше развитие по трансферите... Пратихме видеозаписи на г-н Младенов, а той се обърна към ръководството на ЦСКА. И така работата продължи. Част от комисиона по сделките с изброените по-горе играчи бяха разделени на три - между мен, Руи Гомеш и Стойчо Младенов. Адвокатските услуги на г-н Дуарте Коща платихме лично аз и Руй Гомеш. Разделихме си няколко комисиони, а Ди Вани беше най-добрата сделка за всички нас по това време. Говорихме си за това на една среща в комплекс „Царско село" в един съботен следобед

    Коментиран от #20, #21

  • 20 Руи Гомеш

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Добър ден":

    Така беше, помня отлично! Говорихме си за това на една среща в комплекс „Царско село" в един съботен следобед на юни 2012 г. Разбрахме се още, че аз ще съм човекът, който ще представлява Ди Вани за договора му с ЦСКА. Стойчо е добър човек, но сините братя не купуват играчи от него…
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стоян Александров

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Мунчо юмручето":

    Левски, БФС и Боби са му виновни защото по-този начин се оневинява пред феновете. Използва омразата между сини и червени. Но ако човек погледне правилно на нещата ще разбере как Петорчо маниполира. А това е отвратително и даже подсъдно. Жалко е. А той е много, много слаб треньор. Но яаичко това ще го разберат по- трудния начин.
  • 23 Стоян Александров

    3 2 Отговор
    Иииии само да вметна още нещо. Всички ЛЕВСКАРИ обичаме и сме твърдо за Петорчо. Дано, дано, дано Господин Петорчо да остане треньор на цеца до като е жив. Честен съм, дано. Защо не искам да обяснявам, но Петорчо е Нашия човек. Весел, смешен, мотивира ни, имаме за какво да пишем винаги когато каже и една дума, абееееее приятен и симпатичен човек, с малко,, ч "само, че... Петорчо завинаги в цеца..... аааа и дано не ф....., ама как ще стане това незнам...
  • 24 Съгласен съм с теб

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Алооо Тройчо":

    Но защо обвиняваш Младенов. Това е общ проблем, на целият футбол. Много таланти пропадат, поради бедност. Това е думата, извинявам се за което. Заради това няма да имаме никога национален отбор. Децата трябва да са най голямата грижа на БФС. В тях е бъдещето. Ако се обърне внимание, след десет години сме на световно. Сигурен съм.
  • 25 Лидер-Капитан

    3 3 Отговор
    Прав е Стойчо Младенов , само инсинуации от леффскарите НЕПРЕСТАННИ Дори адвокат , собственик се хвалеше ,че е помогнал за всичко негативно в ЦСКА тогава ..Така правят лефскарите , завистта и омразата им са безгранично жалки ..Но това е положението , така ще е дълго още , докато побеждава простащината у нас и елементарността
  • 26 Петър Петров

    2 3 Отговор
    Лефскарите пишат ТЪПИЗМИ НА КОИТО САМИ НЕ ВЯРВАТ ..И обиждат , обиждат , хайде малко ги обуздайте тия фантасти неуки