Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 21:22 1 870 0

Юрген Клоп никога не е бил в толкова благодатна ситуация

  • ливърпул-
  • юрген клоп

"Не мога да си спомня нито един такъв момент", каза мениджърът на мърсисайдци в контекста на това, че почти всички в отбора му са на разположение

Юрген Клоп никога не е бил в толкова благодатна ситуация - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Юрген Клоп ще може да разчита на Мохамед Салах в утрешното домакинство на Лестър, след като египетското острие се завърна към тренировките с мърсисайдци след загубения финал за Купата на Африка.

“Той е щастлив от завръщането си, но и разочарован в същото време. Вчера всички можеха да видят, че финалът все още е в главата му. Дали той може да вдъхне повече решителност на Мо? Не смятам, че това е възможно. Загубата в такъв турнир е трудна, но все пак може да е полезна, ако се използва в бъдеще”, заяви Клоп.

Германецът изрази задоволство, че ще може да разчита на почти целия си състав, което е рядкост от началото на сезона.

“Не мога да си спомня нито един такъв момент, така че да не говоря твърде много. Джордан Хендерсън има малък проблем в гърба, Садио Мане не е тук, но очаквам да се завърне тази вечер. Нямаме нито един дългосрочен проблем и трябва да използваме това”, доволен е германецът.

Ливърпул все още се бори за всички четири трофея, но Клоп се изказа сдържано за възможността неговия тим да триумфира във всички състезания, в които участва.

“Не сме тук да говорим какво ще стане през май. Следващият ни двубой е срещу Лестър и това е голямото предизвикателство пред нас. Искаме да изстискаме всичко от този сезон, но трябва да приемем, че е възможно да не спечелим всеки трофей”, обясни той.

Мениджърът на Ливърпул пожела утре неговите играчи и феновете да създадат специална атмосфера на “Анфийлд” за гостуването на Лестър.

“Имаме 12 мача до следващата пауза, така че трябва да създадем атмосфера на най-високо ниво и четвъртък вечер е подходящ момент за това. Това е мач на “Анфийлд”, не трябва да го забравяме. Лестър са доста опасни на контраатаки”, категоричен бе наставникът на мърсисайдци.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА