Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 13:30 7 883 14

„Полковника“ с култов коментар за цървули, чесън и навуща по темата с ЦСКА и Георги Илиев „Майкъла“

  • петьо костадинов-
  • георги илиев майкъла-
  • цска

Футболният агент не остана равнодушен след заформилата се словесна война

„Полковника“ с култов коментар за цървули, чесън и навуща по темата с ЦСКА и Георги Илиев „Майкъла“ - 1
Снимка: БГНЕС

Петьо Костадинов „Полковника“ се включи активно в дебата по темата с ЦСКА и Георги Илиев „Майкъла“, след като бившият изпълнителен директор на „армейците“ на свой ред се изказа публично след новите санкции, които клуба понесе около трансферите на куп играчи от Локомотив Пловдив по време на старото ръководство.

Футболният агент направи култов коментар за цървули, чесън и навуща в сайта си „Проспорт“. Представяме го на вашето внимание без редакторска намеса:

В София скочи до 17 и замириса на нещавени цървули, непрани навуща и чесън

Температурата скочи до 17 градуса на слънце в София и в центъра се размириса на непрани навуща, кални нещавени цървули, немити крака и чесън.

Чесънът, както и да е. Вирусно време. А той пробиотик.

Интересни са хватките на съвременната пропаганда у нас. Колкото по-медерен и динамичен става светът, толкова по-опростена до опростачване иде тя през медиите на медитиращото в шаш общество.

Например. Треньорът на един отбор телефонира, за да благодари на фенове, които подкрепили с пари усилията на заможен човек, който хич не им е до "петтях" лева. Похвално, разбира се. Хем тук някъде, хем в Чикаго. Звъни треньорът за разкош. Не става ясно дали е звънял в околностите на Мичиган, за да пита как е Цецо. Цецо Йончев.

Но бай Минчо кълве, кифла Пепа иска дете от него, а Мара къса сутиен и гащи пред екрана, готова да се отдаде виртуално с чисто нови батерии на вибратора. И никой не пита по каква причина там има камера. Докато звъни.

Идилично.

Но иде по-късно. Изригва декларация, сакаш Потния се е изявил в писане и връща таймера няколко години назад. Дума по дума пастирска лексика. Стилистиката на селски кръчмар срещу оплакване от разредено с варовита вода киселяк вино.

Почват на абардаж Георги Илиев. Самозвал се по американски Майкъла казват. Добре нека е Миша! Както беше мечокът от логото на Олимпиадата в Москва. Спортно ще е.

Всичко бива. Но иде повече индивиди, които са го чували и гледали на прескачащ черно-бял телевизор, без стабилизатор, да коментират играча Георги Илиев. Всеки си има възходи и падения. Но със сигурност отстраняването на испанския шампион Реал Сосиедад, например, има поне трима ярки герои. Огромен Цветан Йончев, извънземен Георги Велинов и безпощаден до убийство Георги Илиев - Майкъла - Миша.

Работата е там, че крив като дъга от буре, надменен, като столична пръчка, нахален, като хлъзняк за депутатска листа, Георги Илиев е откровен и твърде често точен, като Таню Киряков на Олимпиада.

Отдавна сме се примирили. София е голямо село. Със своите крещящи от глупост автентични селяндури и с нас-селянчетата с нови трандафори на гол немит крак у него. Да привнесем цвят и зрелище.

Време е за футбол.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    9 8 Отговор
    Само Хебър !
  • 2 отглупавпоглупав

    58 6 Отговор
    По-тъп от Майкъла е само Полковника ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дебил гЕРБАВ

    16 31 Отговор
    Прости чорбари.
  • 5 Тома

    40 4 Отговор
    Този му викат полковника защото е много прост и с цървули и чесън си е разкрил автобиографията.Мухааааха
  • 6 Много интересно...

    34 3 Отговор
    ...ама нищо не схванах.
    Явно там във "футбола" налъмите говорят с кодиран език
  • 7 Чичо дядко

    16 29 Отговор
    Добре им го е казал човека ,тия по изказ са от село Микре, не са цесекари
  • 8 Ха ха ха🤣

    28 5 Отговор
    На какво е бил този пич, докато е писал?!?... Добро чувство за хумор (гони "докторите - Тони Филипов и Людмил Станев).
    Жалкото е, че 98,5 % от феновете няма да вдянат за какво става въпрос.
  • 9 кб13

    23 0 Отговор
    И тоя влах от Софроньево и той да се намеси, пък и сайт имал, пък и като дете бил чул за мача в Сосиедат, пък накрая станал политически организатор, ст.л-т , пък сега бил "полковник" особист.

    Коментиран от #13

  • 10 Помак от микре

    3 14 Отговор
    Всички ибрици с тире да му пият ,,млякото,, на ,,полковника,,
  • 11 janis

    1 2 Отговор
    Мы являемся международным банком, который специализируется на предоставлении кредитов фермерам, а также сельскохозяйственным и агропромышленным операторам.
    Мы предлагаем кредитные услуги на сумму от 8000 евро до суммы 5000000 евро, которые будут подлежать погашению с процентной ставкой 2% в год.
    свяжитесь с руководством нашего банка по электронной почте для получения дополнительной информации.
    [email protected]
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Някой си

    3 1 Отговор
    Тоз измислен "полковник" 😂 😂 😂 или иска да се рекламира, или е супер нагъл. бЕгай бе куче умряло. Заедно с "големия" Майкъл, дето не спира да плюе по клуба, от години. Откъде тая злоба и завист у вас бе, мъъършшиии умряли!?