Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 16:00 1 718 2

Порто и Спортинг превърнаха дербито на кръга в арена на батални сцени дори с участието на децата с топките (ВИДЕО)

  • порто-
  • спортинг лисабон

Едно от най-горещите дербита в Португалия завърши по безумен начин

Порто и Спортинг превърнаха дербито на кръга в арена на батални сцени дори с участието на децата с топките (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Порто и Спортинг Лисабон опорочиха до безобразие дербито помежду си от 22 кръг в португалската Примера Дивизион. Играчите на двата тима изглежда не успяха да понесат спортсменски равенството 2:2 и си спретнаха масов бой на терена, в който се включиха дори децата, които гонят топките.

Някак очаквано всичко започна от прословутия провокатор Пепе, който симулира удар в главата в последната минута, докато защитаваше корнер за „драконите“. Това накара играчите на гостите да му потърсят сметка, а напрежението достигна връхната си точка след последния съдийски сигнал на Жоао Пинейро.

Свадата излезе от всякакви граници, когато се наложи реферите да бранят децата край игрището, които последваха примера на своите любимци и подходиха със съответната агресия.

На терена се втурнаха всички резерви, треньори и дори журналисти, които трябваше да отразяват мача от мястото на събитието.

Табата, Палиня, Марчесин и Пепе получиха червени картони след края на мача заради глупостите, които сътвориха, но не е изключено Дисциплинарната комисия в Португалия да предприеме мерки и срещу други от участниците в сбиването.

Единствено Себастиан Коатес бе изгонен от игрова ситуация в началото на второто полувреме, тъй като си изкара втори жълт картон за задържане на съперник.

Междувременно Паулиньо и Сантош дадоха аванс от два гола на Спортинг, след което Виейра и Тареми изравниха за крайното 2:2.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател на факти

    6 0 Отговор
    Пепе и Рамос двата най големи боклука в съвременния футбол.
  • 2 АААААААААа

    3 0 Отговор
    А публиката защо само гледа от страни?