Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 11:17 855 5

ЦСКА няма да може да разчита на нов повече от месец

  • браян морено-
  • цска-
  • футбол

22-годишният футболист със сигурност пропуска дербито с Левски на 6 март, като изобщо не е ясно дали ще може да играе и срещу Ботев Пловдив на Коматево на 20 март

ЦСКА няма да може да разчита на нов повече от месец - 1

ЦСКА няма да може да разчита на новото си попълнение Браян Морено още повече от месец. Колумбийският нападател лекува травма и ще бъде извън игра поне до втората половина на март. Освен това той има сериозни проблеми и с адаптацията.

22-годишният футболист със сигурност пропуска дербито с Левски на 6 март, като изобщо не е ясно дали ще може да играе и срещу Ботев Пловдив на Коматево на 20 март.

Морено се зарази с коронавирус преди да премине в ЦСКА, което забави трансфера му. Той се присъедини към отбора в края на лагера в Турция.

Браян Морено все още не е провеле нито една пълноценна подготовка под ръководството на Стойчо Младенов. Очаква се той да започне да се готви с кондиционния треньор Кирил Динчев след две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 3 Отговор
    Иииии за какво е купен ?
  • 2 Стоян Александров

    1 3 Отговор
    Те всички са като него само с една разлика, че той не играе, а те играят.
  • 3 Бако

    3 2 Отговор
    Откак им взеха премиите като дарение и надругите няма да разчита.
  • 4 ГЕРЕН

    3 3 Отговор
    МОЖЕ ЛИ ДА НАПИШЕТЕ СТАТИЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ В ТИРЕТО.
    СО Е ЗА ЧУЖДИНЦИ. НЕМА ЦСКА НЕМА "АРМЕЙЦИ". ВСИЧКО Е ФАЛШ. ЗА ЕДНО ПРАНЕ НА ПАРИ.
  • 5 Невинен

    0 1 Отговор
    Стойчо не е виновен на клипчетата в Youtube изглеждаше страхорно.