Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 15:12 1 842 6

В името на 107 000 какво не попитахме Кралев преди, какво не питаме Василев днес?

  • радостин василев-
  • красен кралев-
  • въпроси-
  • петьо костадинов-
  • полковника

"Господин министър, до Вас достигала ли е информация за отпадането на традиционни за България спортове от олимпийската програма?", пита Петьо Костадинов

В името на 107 000 какво не попитахме Кралев преди, какво не питаме Василев днес? - 1

На 14 февруари, с целия плам на любовта към спорта точно на 14 февруари четем богоугодно съобщение в официалния сайт на Министерството на младежта и спорта:

"1045 проекта са подадени по Програмата за развитие на спортните клубове за 2022 г., утвърдена със заповед на министъра на младежта и спорта. Тя обхваща 55 вида спорт и подпомага клубовете в осъществяването на пълен цикъл на тренировъчна и състезателна дейност от начално обучение до високо спортно майсторство. Срокът за кандидатстване по програмата бе до 11 февруари. Предстои разглеждането на проектите.

По програмата за предходната 2021 г. бяха постъпили 1002 проекта на спортни клубове, от които 951 бяха одобрени за финансово подпомагане."


ТОП! ТОП! ... ТОП! ТОВА ВЕЧЕ Е НЕЩО.

Не питахме преди, не питаме и сега:

1. Коя чиновническа муха преписва и публикува Програмата за ..., доколкото още на страница втора четем, че сме още в 2015 година:

"IV. БЕНЕФИЦИЕНТИ
По Програмата могат да кандидатстват с проекти спортни клубове - членове на лицензирани спортни федерации по спортове, включени в Програмите за развитие на спорта за високи постижения за 2015 г., както следва:.."

В името на 107 000 какво не попитахме Кралев преди, какво не питаме Василев днес?

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТОП!

Бенефициенти по цитирам:

П Р О Г Р А М А

ЗА РАЗВИТИЕ НА СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ ЗА 2022 г.

/утвърдена със заповед № РД-09-19/10.01.2022 г. на Министъра на
младежта и спорта/ са 55 спорта, а именно, цитирам по IV.БЕНЕФИЦИЕНТИ:

1.Бокс, 2.Борба,3.Вдигане тежести, 4.Лека атлетика, 5.Художествена гимнастика, 6.Таекуонд-до - стил ВТ, 7. Джудо, 8.Кану-каяк, 9.Плувни спортове, 10.Ски, 11.Стрелкови съюз, 12.Биатлон, 13.Бадминтон, 14.Гимнастика, 15.Гребане, 16.Тенис, 17.Ветроходство, 18.Модерен петобой, 19.Фехтовка, 20.Шейни на улей и естествени трасета, 21.Кънки, 22.Катерене и алпинизъм, 23.Карате, 24.Конен спорт, 25.Тенис на маса, 26.Скокове батут, 27.Стрелба с лък, 28.Триатлон, 29.Трап, двоен трап и скийт, 30.Голф, 31.Колоездене, 32.Баскетбол, 33.Волейбол, 34.Хандбал, 35.Водна топка, 36.Ръгби, 37.Хокей на лед, 38.Хокей на трева, 39.Спорт за хора с увреждания, 40.Спорт за глухи,41.Автомобилен спорт, 42.Аеробика, 43.Авиомоделизъм, 44.Естетическа групова гимнастика, 45.Канадска борба, 46.Кик-бокс и муай тай, 47.Карате киокушин, 48.Шотокан карате-до, 49.Мотоциклетизъм, 50.Ориентиране, 51.Самбо, 52.Спортна акробатика, 53.Сумо, 54.Таекуон-до "ай ти еф", 55.Шахмат.

В името на 107 000 какво не попитахме Кралев преди, какво не питаме Василев днес?

Петьо Костадинов-Полковника

КАКВО НЕ ПИТАХМЕ ГОДИНИ НАРЕД КРАСЕН КРАЛЕВ, КАКВО НЕ ПИТАМЕ ДНЕС РАДОСТИН ВАСИЛЕВ (а само да се допитаме до стратегическия съветник на правителството Гугъл разбираме, че това са типично спортни индивиди)?

И ТАКА:

1. Лицензирането на футболните клубове и Българския футболен съюз достатъчен аргумент ли са да се месите преди, да се месите активно и днес в работата на същите, да изпращате притискащи проверки, да агитирате срещу системата на Българския футболен съюз в полза на конкретни и строго индивидуални, включително политически интереси?

2. Имахте ли преди, имате ли днес дори статистическа представа, че регистрираните състезатели в системата на Българския футболен съюз на всички възрасти са около 107 000. Около 48 000 са картотекираните в състезанията в системата на Българския футболен съюз? Наясно ли сте, че около 50 процента от тях са до 18-годишна възраст?

3. НАЙ-ТЕЖКОТО ПИТАНЕ Е - тези 107 000 българи, български граждани ли са, или съществува план за тяхното депортиране? Картотекираните 48 000 българи, български граждани ли са, или подготвени за депортиране? Онези около 24 000 картотекирани подрастващи и два пъти повече регистрирани, български деца ли са, или подготвени за осиновяване зад граница?

В името на 107 000 какво не попитахме Кралев преди, какво не питаме Василев днес?

Министър Василев

4. ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТЕЖКОТО ПИТАНЕ - да приемем ли за необратим факт абдикирането на държавата от българския футбол на всички негови нива? Да прием ли, че е време да раздруса тежко закона за физическото възпитание и спорт? КОЙ Е ИДЕОЛОГЪТ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ФУТБОЛА ОТ СИСТЕМАТА ЗА ДЪРЖАВНА ПОДКРЕПА ЗА НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ И ОБЕЗПЕЧАВАНЕ?

5. САМО КЪМ ВАСИЛЕВ - господин министър, не е срамно да стане по-ясно, че въпросната Национална програма е по стратегия от 2012 година с последна в плана 2022 година. Щото така мълчаливо в съобщението на страницата в сайта може да се появи измамно усещане у потребителите, че вие сте сътворили нещо на полза роду. Още по-измамно - оперативно и конструктивно по същество. Не по неконтролирано говорене.

В името на 107 000 какво не попитахме Кралев преди, какво не питаме Василев днес?

Министър Кралев.

ИЗВЪН ПРИЛОЖЕНАТА СРАВНИМОСТ - Господин министър, до Вас достигала ли е информация за отпадането на традиционни за България спортове от олимпийската програма? Работите ли по преработването и оптимизирането на програмите и целите за следващите Летни олимпийски игри? САМО МЕЖДУ НАС - БИХ ЗАЛОЖИЛ ФОКУС ВЪРХУ КАНАДСКАТА БОРБА! ПО ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРИЧИНИ. САМО МЕЖДУ НАС. ЩОТО ПО ПО ТЪРГОВСКО СПОРАЗУМЕНИЕ НАШИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ПАРТНИРА ВСЕОБХВАТНО С КАНАДА. СТРАТЕГИЧЕСКО Е. АКО ВИ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ, ЗАЛОЖЕТЕ НА СПОРТ №50! ИЛИ ПИТАЙТЕ ПРЕМИЕРА! ПОВЯРВАЙТЕ МИ! ВЛЕЗЕ В СИЛА НА 21 СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА.

МЕЖДУ ДВЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ И НАЗНАЧАВАНЕ НА БОРДОВЕ ... МОЖЕМ ДА СИ ГО КАЖЕМ.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 0 Отговор
    Забранете професионалния спорт! Уврежда състезателите физически, а фенчетата ментално!

    Коментиран от #3

  • 2 Емил

    5 0 Отговор
    А бе. Петьо. (40 години пуша лула), кой те излъга, че така се прави, та и на снимка се изтипоса с празна лула?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай Ставри

    0 0 Отговор
    Кефът мъ и тримата, в дилема сам, с кой на почна!
  • 5 Майора

    0 0 Отговор
    Щом няма нищо за чесън и да Ловеч не ме кефи статията на “полковника”!
  • 6 Коко

    0 0 Отговор
    Петьо Костадинов-полковника не е никакъв полковник а един долнопробен боклук който за пари е готов да си продаде и семейството си. А да сравнява Кралев-шкембака д Радостин Василев си е смешно.