Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 22:30 1 924 3

Екстремен гмуркач едва не се удави в опит да преплува замръзнало езеро (ВИДЕО)

  • плуване-
  • борис оравец

Той се паникьоса, след като изгуби ориентация и шокира целия си екип

Екстремният гмуркач Борис Оравец едва не стана жертва на хобито си, че дори страшната сцена бе заснета на камера и публикувана в YouTube.

Той опита да преплува 20 метра под ледовете на замръзнало езеро, гмуркайки се през една дупка, за да изплува през друга. Малко преди финала обаче той изгуби ориентация и така предизвика паника у екипа си. Те започнаха да трошат леда с всички налични средства, но без успех. Тогава Оравец усети спасителното въже и се върне отново на стартовата си позиция, за да излезе от мразовитите води.

Грешката му бе, че започна плуването си по очи, което му попречи да следи позицията на хората над леда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домат с колците

    4 2 Отговор
    Нещо не се връзва! Тоя е ГМУРКАЧ - има си очила, гледа дъното- какво му стана не разбрах ама ми намирисва на постановка! Не че не вярвам, че на 1,5метра можеш да НЕ ВИДИШ човека във водата ама - гледайте по-внимателно, кога направи РЯЗЪК завой - много добре знаеше, къде е обратната страна! Слагате видеото на 0:20 секунда и виждате, че едвам не хвана за крачола тоя, дето беше пред него във водата...
  • 2 Войникът 🇧🇬

    2 0 Отговор
    Добре,че е оживял!Замръзнала му е навигацията ,тази дето стърчи отпред по средата на тялото 🙂, та се е увъртел!
  • 3 юсуфффф

    4 5 Отговор
    Един гламав руснак по малко,един хляб за гладните руски дечица повече!!!