Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 16:57 8 986 6

Мбапе с условие към ПСЖ, за да приеме офертата от 1,2 милиона евро на седмица!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • заплата

В тима смятат, че в следващите десетина година Мбапе може да бъде най-добрият футболист в света и затова те са готови да му предложат умопомрачителна заплата

Мбапе с условие към ПСЖ, за да приеме офертата от 1,2 милиона евро на седмица! - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Пари Сен Жермен се опитва с умопомрачителна заплата да задържи суперзвездата си Килиан Мбапе. Както е известно всички слухове около трансфера на нападателя говорят за преминаване в Реал Мадрид.

„Independent“ твърди, че парижани са готови да предложи на нападателя възнаграждение, което с бонусите, ще достигне 1,2 милиона евро на седмица или 62,4 милиона на година.

Според изданието френският клуб иска на всяка цена 23-годишният нападател да остане на „Парк де Пренс“. В тима смятат, че в следващите десетина година Мбапе може да бъде най-добрият футболист в света и затова те са готови да му предложат умопомрачителна заплата.

„L’Équipe“ пък смята, че световният шампион е поставил именно подобно условие към ръководството, за да преподпише – да бъде основната фигура, около която да се гради всичко. Изданието добавя, че договор за още две години плюс освобождаваща клауза може да се окаже най-добрият вариант, с който ПСЖ да успее да задържи за още известно време Мбапе.

Преди няколко дни обаче каталунското издание „Sport“ съобщи, че французинът рязко е променил решението си за трансфер в Реал, тъй като не е останал впечатлен от това как е изглеждал отбора на Карло Анчелоти в двубоя срещу ПСЖ от 1/8-финалите в Шампионската лига във вторник. Информацията гласеше, че по тази причина Мбапе може или да остане на „Парк де Пренс“, или да продължи кариерата си в английския Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поназнайващ

    12 1 Отговор
    Какъв Ливърпул, какви 5 лв?! Там не искат някой да мъти водата - това е отбор, не е дружинка от единаци!
  • 2 В е л и к и я

    5 0 Отговор
    Да бе , така се то ходи в Ливърпул...! Тоя ще стане като Меси в Барселона , само че ще изкара още повече пари от тъпия шейх в ПСЖ , тоя ще опропасти Оманския фонд ... Трябва бързо да го изритат оттам ...!
  • 3 Все тая

    3 1 Отговор
    Те Ливърпул нямат 200К да предложат на Салах, тръгнали за Мбапе 🤣. Стига леки работи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Охх

    5 1 Отговор
    Да не реве само на реванша срещу Реал.. Според мен не знаете какво пишете...
  • 6 Само наште

    0 0 Отговор
    Футболистите са разменна монета всичко е пари Мбапе е супер но и цената е такава който го вземе ще си върне парите многократно само от артикулите които ще продаде с неговото име.