Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 09:52 2 011 24

Гонзо: Готвят се много промени в БФС! Хората ще бъдат приятно изненадани!

  • георги иванов - гонзо-
  • бфс-
  • футбол-
  • конгрес-
  • изпълком

Стилиян и Мартин Петрови нямат опит в управлението във футбола - Бербатов се кандидатира от 1 година, аз бях потърсен още преди това

Техническият директор на БФС Георги Иванов анонсира промени в централата. Гонзо обяви пред Нова телевизия, че Борислав Михайлов му е дал картбланш за действие.

"Готвят се много промени в БФС, които ще бъдат обявени на Конгреса. Хората ще бъдат приятно изненадани. Имам доверие на Боби Михайлов, дал ми е картбланш да работя за доброто на футбола".

"Трябва да започнем единна програма за всички възрастови групи от 10 до 18 години. Да работим съвместно с клубовете. Така ще имаме обща цел. Големите клубове крадат малки деца от школите и не заплащат финансирането. Искаме да направим хранителна верига - големите да плащат на малките, за да имат стимул", посочи Гонзо. Според него на всеки клуб ще бъде помогнато, щом имат нужда.

"Правим една и съща грешка и очакваме да се случи нещо различно. Нужна е промяна, да се защитят малките клубове. За малките от 4 до 6 години е необходима програма. От 7 до 10 години също нямаме такава. От количеството трябва да намерим качеството. Така ще имат базата от масовия спорт и школите ще ги развиват", сподели той.

По думите му няколко пъти Боби Михайлов го е канил да бъде част от БФС. "Той ми даде картбланш, убеден съм, че мога да се справя с нещата. Стилиян и Мартин Петрови нямат опит в управлението във футбола. Бербатов се кандидатира от 1 година, аз бях потърсен още преди това", обясни Гонзо.

Синът му Александър, който също е футболист, заявява, че е много горд с баща си и иска да прилича на него - да бъде истински мъж.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100%

    25 3 Отговор
    Със стари морви нов бардак...
  • 2 München

    33 2 Отговор
    Гонзо, престани да защитаваш ПРЕСТЪПНИЦИ! Някога не пропусках мачове, които даваха дори на черно-бял телевизор, сега ме е срам да ги гледам. Всичко това е дело на сегашното БАНДИТСКО ръководство наБФС.

    Коментиран от #15

  • 3 Красимир Петров

    30 3 Отговор
    И този смешник ще оправя футбола.Вън мафията от БФС.

    Коментиран от #16

  • 4 Asdfg

    24 3 Отговор
    Този говори абсолютни глупости! Никога повече в БГ няма да има силно първенство и силен национален отбор! Всичко е плява!
  • 5 "Чалгар"

    19 3 Отговор
    "Гонзо: Готвят се много промени в БФС! Хората ще бъдат приятно изненадани!"

    Като например очакнайтеэскжро "български" отбори с по 40-50 изцяло африкано-индиански нека..дърни и празно...глави ритни..топковци.
  • 6 Пелето

    26 2 Отговор
    Най-приятно от идващия конгрес ще ни изненада промяната в ръководството, а с Перукан си заминаваш и ти...
  • 7 "Чалгар"

    14 4 Отговор
    За малките от 4 до 6 години е необходима програма. От 7 до 10 години също нямаме такава.

    Да нужна е промяна, по-важно е малките най-вече да се научат да пишат и да смятат, отколкото да тарчат след някаква топка. Но за съжаление нашата държава набляга на производство на празно...глави спортисти, а не на професори, доктори, политици, лечители, инженери, ръководители ...
  • 8 Дзверо

    17 1 Отговор
    А, досега защо спахте!?
  • 9 Слон

    16 2 Отговор
    Първата промяна беше уникална, в българските отбори може да има неограничен брой чужденци и даже да няма български играчи!!!

    Коментиран от #17

  • 10 След доста години,

    12 0 Отговор
    в които футболът ни е след 70 място в света , но пред Лихтенщайн /не е сигурно!/, Фарьорски острови /засега.../ , Ватикан, Вануату, Тонга и още няколко футболни великани, ще последват "приятни изненади", сътворени от един със съмнителна диплома по незнам си какво от незнам си къде и един друг, който отчете последната година и всички преди нея като особено успешни. Тъй де - "...едно е да искаш, друго е да можеш..." - в нашия случай искането е неизвестно за какво, а моженето отсъства. И я вижте колко опитност в некадърността се е събрала в настоящото ръководство - при това - доказана...

    Коментиран от #18

  • 11 Бай Туй

    11 1 Отговор
    Промени - от ирландско минаваме на шотландско.
  • 12 А стига опити

    12 1 Отговор
    Махайте се с перуката, завладейте кръчмите и там си говорете за футбол. Ама нищо не разбирате от тази игра.

    Коментиран от #19

  • 13 Тома

    11 1 Отговор
    Щом казва инженера значи ще е така.Първата беше че 11 амуджи могат да играят всички едновременно .Като ги усетиха смениха на 5.Чакаме другата изненадаче всички от бфс да ги изгоняят че да тръгне футбола ни
  • 14 177

    4 0 Отговор
    Вие ако искахте промени и ако можехте да ги направите, досега щяхте да сте ги направили. Сега като видяхте, че може да си заминете, започнахте да обещавате промени. Айде моля, без тези номера. Дали някой ще ти се върже?
  • 15 Мутри

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "München":

    Всичко това е дело на мутрите които перат пари във Фуртболът. БФС само помага на отборите, те обаче не искат да правят бизнес а да перат пари. Такива са и Ганчев и Домусчиев и Стефанов и Крушарски и Манолев и много други. Тяхна с работа.
  • 16 Безработни

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Красимир Петров":

    По добър е от Брбарона и разни хора дето ритат на малки вратички. Когато кандидатстваш за работа се гледа автобиографита ти. Мързеливият Барбарон е работил само като футболист и блогър какъв президент какви 5 лева. А в екипа му са друг предател Петър Величков, мазният и противен Георги Градев у безработните Петровци. Оле мале.
  • 17 Помисли

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Слон":

    То и досега беше така. Каква е разликата дали един Мароканец е роден в Париж или Мароко? 20 е максинален брой не минимален, що не обесниш на Стойчо Младенов, че няма проблем да пуска Чорбаджииски щото момчето даже и в групата го нямаше??
  • 18 Барбарон

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "След доста години,":

    Барбарона шял да натурализира Бусато, Лам, Кох, Матей, Бай, Вион, Варела, Кери, Вилдсхуд, Кери, Чарлс, Кайседо...... и да ни прави световни шампиони.

    Коментиран от #21

  • 19 Перуки

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "А стига опити":

    Перуката Бербатов ли е, щото се вижда че си е присадил коса та явно него визираш.
  • 20 Алооо

    5 1 Отговор
    Промените ще бъдат в още по-големи кражби. Перуката и СИЕ вън от БФС.
  • 21 Май само този довод

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Барбарон":

    ви остана - "Еди кой си няма опит". Е, добре - опитните ни докараха дотук. Добре е, нали - някога бяхме водещи на Балканите - днес Македония /!/ ни превъзхожда във всичко. ОПИТНОСТ...

    Коментиран от #22

  • 22 Скакслец

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Май само този довод":

    Питай Ганчев защо закри талантливата школа на Литекс да се премести в София за да купува бежанци на килограм. Михайлов или Костадинов ли да играят? Каквото са искали клубовете са получили включително и нова лига. Парите са техни, мутрите като искат да препродават африкански скакалци така да бъде.
  • 23 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    2 0 Отговор
    Алоооууу Перукчията...!!! Тоз ли ти е последният коз,за да можеш да останеш още дълги години на тоя пост...??? И кога Гонзоолу,от технически в Локуту,стана такъв и в БФС..??? Сега вепе сценарият ни става ясен- ще настроиш синята общественост да гласува за теб Некадърнико,а останалите ще ги броиш за червени( които подкрепят Бербатов) ...??? Ето го разковничето на хитрия,подмолен,задкулисен план на ибрикчията на Домуз ага,Михайлович....!!! Кажи си Перукане колко писма скри да не отидат до УЕФА касаещи Лефски и Лудогорец....??? Кажи как с Лечето,Костадинов и ти самия пък пращахте писъмца и доноси срещу други неудобни вам отбори...??? За неизплатени задължения,за дългове....??? Кажи колко пари му переш на Домуза през БФС,ТВ правата и рекламите,ЕфБетчетата....,червените картони,съдийството...??? Че той Гонзуту откога има опит,като на завързано магаре сено не може да даде....??? Отивай си Перкане с добро,че накрая да не ядеш дърво с цялата си пасмина...!!! Пък ако не щеш,ще срещнеш и усетиш народната любов скоро....!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Мрънкало

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб":

    На Литекс Ловеч и африканските мравки са им виновни, но чак пък и Киостадинов да обвинявате дори и на мен ми идва твърде много. Дали пък предателят Бербатов или мрънкалото Младенов са по-големи ЦСКАри от Емо?