Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 23:00 1 271 0

Алегри губи един от любимците си почти до края на сезона

  • уестън маккени-
  • ювентус

Халфът получи контузия по време на мача с Виляреал в Шампионската лига

Алегри губи един от любимците си почти до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Масимилиано Алегри изгуби за дълъг период един от любимците си в състава на Ювентус. Уестън МакКени ще пропусне на практика почти целия остатък от сезона, след като стана ясно, че е получил двойна фрактура на стъпалото, по информация на Sky Sports.

Американският полузащитник бе заменен принудително в 1/8-финалната среща от Шампионската лига с Виляреал, завършила 1:1, а още в реално време стана ясно, че проблемът за него е доста сериозен, защото не можеше да стъпва на левия си крак.

Очакванията са той да пропусне всички мачове през март и април, което означава, че в най-добрия случай можем да го видим отново в игра през май, когато са последните четири кръга от италианския шампионат.

МакКени е един от малкото постоянни играчи в настоящия тим на „бианконерите“, а отсъствието му несъмнено ще се отрази негативно на амбициите за спечелване на турнира на шампионите, Купата на Италия и финиширане в топ 4 на Серия А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА