Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 17:46 1 132 1

Черно море разпиля Локо (Сф) в столицата

  • черно море-
  • локомотив (софия)-
  • 3:0-
  • efbet лига

Украинец вкара два гола за "моряците"

Черно море разпиля Локо (Сф) в столицата - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море триумфира над Локомотив (София) на заснежения стадион "Васил Левски" в среща от 21-ия кръг на efbet Лига. "Моряците" победиха с 3:0 своя опонент. Матиас Курьор (5') беше точен за гостите, а малко по-късно Илия Димитров пропусна да изравни от дузпа.

Евгений Сердюк (29, 68) удвои, а през второто полувреме отбеляза и втория си гол.

Мачът трябваше да започне в 15:15 часа на Националния стадион "Васил Левски", но заради натрупалия сняг началото на срещата беше отложено с няколко минути.

В 5-а минута, след центриране на Даниел Димов, Матиас Курьор се възползва от объркване в защитата на домакините и вкара за 1:0, а след гола му 23-годишният Сердюк извади тениска с украинския флаг, под който имаше надпис "Не на войната".

В 16-а минута беше отсъдена дузпа за Локо София след игра с ръка в наказателното на играч на Черно море. Зад топката застана Илия Димитров, който обаче видя как ударът му бива спасен от Иван Дюлгеров.

В 29-а минута момчетата на Илиан Илиев успяха да накажат Локо София за втори път. След нова контраатака и хубав извеждащ пас, Евгений Сердюк излезе сам срещу Александър Любенов и вкара за 2:0.

В последната минута на частта Курьор беше изведен на перфектна стрелкова позиция, но някак успя да пропусне очертанията на вратата на Любенов.

През втората част темпото спадна още, след като Черно море се концентрира върху опазването на резултата. В 58-а минута се стигна до ново разбъркване пред наказателното поле на Черно море, което завърши с неточен удар на играч на Локо София.

Интригата в двубоя беше убита в 68-а минута след абсурдна грешка в отбрана за "железничарите". След дълга топка към Васил Панайотов, Катсикас и Александър Любенов не се разбраха, а от това колебания се възползва Евгений Сердюк, който вкара за 3:0.

До края на мача нямаше сериозни положения и така варненци си тръгнаха с трите точки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пародия

    2 1 Отговор
    След подигравката с Левски да играе в оризово мочурище си мислех, че по-лошо няма накъде, но днес като видях в какви условия играят футбол, няма спасение за БГ футбола. На Литекс-София и Лудогорец им отложиха мачове за глупости а този мач да се играе, пълна пародия.