Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 19:27 730 0

Уест Хем постигна много важна победа

  • уест хем-
  • уулвърхемптън-
  • 1:0-
  • английска висша лига

Лондончани вече са пети в класирането и са само на две точки от последното място в зона Шампионска лига

Уест Хем постигна много важна победа - 1
Снимка: West Ham/Facebook

Тимът на Уест Хем победи с минималното 1:0 гостуващия на „Лондон Стейдиъм“ тим на Уулвърхемптън в мач от 27-ия кръг на английската Висша лига. По този начин „чуковете“ продължиха серията си без загуба в четвърти пореден кръг.

Лондончани вече са пети в класирането и са само на две точки от последното място в зона Шампионска лига, заемано от отбора на Манчестър Юнайтед.

Преди да срещне Уулвс, Уест Хем победи Уотфорд и завърши наравно с Лестър Сити и Нюкасъл. Последната загуба на "чуковете" бе на 22-и януари именно срещу Манчестър Юнайтед.

Уест Хем вкара победния гол след 59 минути игра, когато Томаш Соучек получи подаване от Михаил Антонио и изпрати топката в мрежата на гостите от Уулвърхемптън. Те пък не успяха да застрашат вратата на домакините си до края на мача и отстъпиха с 0:1.

Уулвърхемптън пък остава осми в класирането и има пет точки по-малко от Уест Хем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА