Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 14:30 1 559 0

Мбапе обмисля да остане в ПСЖ заради рекорд

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • едисон кавани

В момента само Кавани е пред мен в класацията за най-много голове с екипа на ПСЖ

Мбапе обмисля да остане в ПСЖ заради рекорд - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отново не даде ясен отговор за бъдещето си. Договорът на 23-годишния футболист изтича през лятото и според повечето информации той ще си тръгне от "Парк де Пренс", за да премине в Реал Мадрид. Парижани обаче все още се надяват да го убедят да размисли, а след вчерашната победа над Сен Етиен (3:1), в която Мбапе отбеляза два гола, шансовете за това изглеждат малко по-големи.

"Ще видим какво ще се случи. В момента само Кавани е пред мен в класацията за най-много голове с екипа на ПСЖ. Шансът да стана най-добрият голмайстор в историята на клуба е нещо, което не мога да игнорирам", заяви нападателят.

Мбапе вече има 156 гола за ПСЖ и се изравни на второто място в тази своеобразна класация със Златан Ибрахимович. Той обаче изостава с 44 гола от Кавани, който има точно 200 попадения за парижани. Така че няма да е чак такава изненада, ако той все пак реши да остане на "Парк де Пренс", за да гони този рекорд в следващите сезони.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА