Last news in Fakti

2 Март, 2022 13:15 3 975 4

Италианска спортна журналистка и футболна половинка отново показа сексапил

  • ювентус-
  • даниеле ругани-
  • микела персико-
  • сексапил-
  • секси-
  • спортна журналистка

Изкусителната блондинка е много доволна от този факт и го демонстрира явно в едно от шоутата, посветени на италианското Калчо, където зрителите я видяха в елегантен син тоалет

Италианска спортна журналистка и футболна половинка отново показа сексапил - 1
Снимка: Instagram

Половинката на бранителя на Ювентус Даниеле Ругани - Микела Персико не пропуска мач на своя любим на "Алианц Стейдиъм" в Торино. В последните месеци 27-годишният бранител е почти несменяем титуляр в състава на Масимилиано Алегри, поради контузиите на други бранители.

Изкусителната блондинка е много доволна от този факт и го демонстрира явно в едно от шоутата, посветени на италианското Калчо, където зрителите я видяха в елегантен син тоалет.

Красивата Микела и Ругани бяха на почивка в Малдивите за коледните и новогодишните празници, откъдето блондинката не спираше да пуска горещи снимки на изваяното си тяло. През следващите два месеца досега тя не спира да показва своите тренировки, за радост на мъжката част от последователите ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Парко Никодимов

    1 0 Отговор
    Четирима кредитори на ЦСКА - София са входирали преди няколко дни официална молба до ФИФА, чрез която се настоява да не се дава лиценз на червените за следващия сезон. Искането е отправено от адвокатите на бившите футболисти на фалиралия ЦСКА Сержиньо, Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио и на мениджъра Франсиско Морено. Те са изтъкнали като мотив, че тимът от “Армията” не им се е издължил по спечелените дела във ФИФА и КАС. БФС също е запознат със случая, тъй като кредиторите са изпратили копие на молбата и до тях. Няма информация дали ЦСКА - София ще удовлетвори искането на четиримата, които имат да получават над 2,5 млн. лева от клуба. Преди две седмици БФС, по нареждане на ФИФА, наложи на ЦСКА - София забрана за картотекиране на нови футболисти именно заради тези дела. Ако клубът не успее да плати на играчите и мениджъра до 31 март 2022, то със сигурност няма да получи лиценз за следващия сезон. Гриша Ганчев е предложил на съдружниците си да обмислят сериозно ситуацията и са коментирали евентуално връщане в Ловеч с цел да избегнат бъдещи искове и съдебни преследвания. Министерството на спорта и лично министър Р. Василев са отказали да сътрудничат с ЦСКА - София, докато имат неуредени задължения към кредитори.
  • 2 Хе хе

    2 0 Отговор
    Футболна половинка, мис бикини ... егати подигравката за жена е това
  • 3 друго

    2 0 Отговор
    ко да покаже, друго нема
  • 4 сърби

    1 0 Отговор
    та много сърби