Last news in Fakti

4 Март, 2022 23:00 1 041 3

Анатоли Нанков: В Левски има надграждане, но ние сме по-класният отбор

  • анатоли нанков-
  • цска-
  • левски-
  • вечното дерби-
  • вечно дерби

„Ние не се притесняваме от съдиите“, каза помощникът-треньорът на Стойчо Младенов

Анатоли Нанков: В Левски има надграждане, но ние сме по-класният отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков говори пред медиите преди неделното дерби срещу Левски. Той заяви, че състоянието на отбора е добро, подготвен е максимално и настройките са насочени само към победата.

„Състоянието на отбора е добро. Тренираме добре, има настроение в отбора. На 90% са здрави всички и ще са на разположение на старши треньора Стойчо Младенов. Имаме някои контузени. Варела няма да играе, както и Гарсес, на 90%. Хубавото е, че Вион се връща в групата за мача“.

„Решението за това господин Стойчо Младенов да не присъства на пресконференцията си е негово. Аз изпълнявам. Очаква ни най-хубавият мач в България, ще има много публика. И времето се надявам да е добро за мача. Настройката и на двата отбора ще е за победа. Надявам се ние да излезем победители. В Левски има надграждане, имаха нелоши мачове през пролетта. Смятам, че ние сме по-класният отбор и се надявам да победим“.

„Ние не се притесняваме от съдиите. Така са решили в Съдийската комисия. Явно трябва да се даде шанс и на по-малко опитни арбитри. Надявам се да отсъжда това, което вижда и да свири коректно. Първо дерби за него? Нямаме притеснение от тази гледна точка. Когато има несправедливост, има нужда да реагираме. Когато нещата са коректни, никога не са имали проблеми с нас арбитрите“.

„Всички се притесняваме, това е неприятно. Не мисля, че би оказало влияние и специално за мача, но като всички хора на света, нормално и футболистите да изживяват по определен начин войната в Украйна. Надявам се това да не попречи на футболистите“, заяви Нанков на пресконференцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Гошо

    3 1 Отговор
    Имате бичета, рогачи , провокатори и удушвачи. Класа Нанков, класа и все по добрият в спортно показано да спечели.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Баш войвода

    2 1 Отговор
    Отварям чувала със червени психопати.