Last news in Fakti

9 Март, 2022 17:00 1 048 3

Виктория Томова се класира за Индиан Уелс след успех над австралийка от топ 100

  • виктория томова-
  • индиан уелс-
  • астра шарма

Българката влиза в основната схема на „Мастърс“ турнира

Виктория Томова се класира за Индиан Уелс след успех над австралийка от топ 100 - 1
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България Виктория Томова официално се класира за основната схема на „Мастърс“ турнира в Индиан Уелс, научихме от БФТ.

27-годишната тенисистка спечели с 6:4, 6:1 срещата си с австралийка Астра Шарма, която е под №96 в световната ранглиста.

Българката имаше нужда от малко повече от час, за да си подсигури място сред най-добрите тенисистки в престижния турнир.

Очаква се тази вечер да стане ясна и първата съперничка на Томова, когато бъде теглен жребият в надпреварата при жените.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    4 1 Отговор
    за пръв път да видя Томова да играе като професионалист ,а не като девойче което иска да победи на някаква игра само защото е по-добра...браво явен напредък....аааа тая снимка сигурен ли си ,че е нейна,защото аз не съм
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.