Last news in Fakti

11 Март, 2022 19:00 2 174 30

„Кобрата“ ще се бие с нисък руснак в подгряващите битки за мача между Тервел и Ковальов

  • кубрат пулев-
  • андрей федосов

По-големият брат Пулев също не се е боксирал от година и половина

„Кобрата“ ще се бие с нисък руснак в подгряващите битки за мача между Тервел и Ковальов - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев ще последва брат си Тервел към Калифорния, но този път няма да бъде просто част от антуража му, а ще подгрява мача срещу Сергей Ковальов срещу крайно необичаен опонент, научихме от Showtime Boxing.

„Кобрата“ ще се завърне на боксовия ринг след кратко прескачане към бойния триад, за да се изправи срещу нисичкия руснак Андрей Федосов.

Разликата в ръста между двамата е цели 9 см., което в съвременния бокс има огромно значение, особено в тежка категория, където ограниченията за килограмите не важат.

Федосов все пак има нелоша визитка. Той има актив от 32 победи, от които 26 с нокаут, както и 3 поражения. Той обаче никога не се е бил с толкова високопрофилен съперник, какъвто е големият брат Пулев.

Очаква се скоро двамата официално да попаднат в картата на галавечерта, която е планирана за 14 май в зала Forum в Ингълууд.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    7 10 Отговор
    Давай Кобра. Нищо че си гербав, мачкай руснака. Направи го по-нисък и от Путлер
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кобра

    2 1 Отговор
    убий гоблина !
  • 5 валци

    2 0 Отговор
    Руснака е доста корав , не пада лесно и е играл с Bryant Jennings , който със сигурност е по-добър боксьор от Кубрат , защото когато игра с Кличко загуби по точки в 12 рундов мач , а Кубрат загуби от Кличко в 5-ти рунда с нокаут и нямаше рунд който да не е на пода .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Слон

    1 0 Отговор
    Гери Никол не спря да имитираш и лъжеш, умираш от яд, че Дани Илиев те заряза заради естествено красива Принцеса, а ти цялата си пластмаса от горе до долу и пак си грозна като смъртта. Всички мъже се плашим, както се появиш бостанското плаишо е по красиво и не е нахлно и нагло просто, както тебе ма пача разплута. Ти имаш не само сланина в дебеляи ти разжлемен газ ама и в болния ти мозък. Гр.зна и пр.ста си като маймунски задник, едно животно е по умно то тебе.
  • 9 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    0 0 Отговор
    Кобра кажи на Георги Валентинов, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Много си красива и умна, искам те за мое гадже завинаги". Гоше добре напрви, че би шута на ония травестити грозни, прости и изкуствени Златка и София, а иначе Дани хубаво ти е казал, да си държиш ръцете далеч от Принцеста защото няма да ти я дадем, тя не е евтин, грозен, изкустен , както другите, а е безценнна.
  • 10 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Усещаш ли въздушните ми целувки, които ти изпращам от далечни разстояния". Няма как да ги усети, защото няма да е твоя каза Валката.
  • 11 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искаме си я в английския кралски двор, много я харесваме и обичаме липсва ни, кога отново ще дойде в Обединеното кралство да я поглезим, нали си е нашето момиче"?.
  • 12 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казалза Принцесата "Ние познаваме нейното първо гадже той е много красив, млад милиардер и ще го помолим, да я доведе отново в кралството да я видим, че ни липсва ужасно много". Той иска да си я вземе в чужбина при него, но тя нещо се била дърпала и за това се налага да идваме до България.
  • 13 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Daniel Houghton MI6, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Милиардера е наш приятел и заради нея го уважаваме още повече, но ще ни зарадва яко, като пак я доведе в кралството този път, ще има още по-специална изненада за нея, защото една е естествената Принцеса Богиня, няма втора като нея уникат е."
  • 14 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Никога няма да се откажа от нея съжалявам, че не я познавах по рано, влюбен съм в нея". Норми Валката каза, че няма да ти я даде за гадже.
  • 15 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Павката Георгиев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тя си е моя мацка и винаги, ще си я обичкам и пазя". А според Валката е негова мацка.
  • 16 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Любо Делев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Аз съм толкова много влюбена в теб.". А Валката каза, че и да си влюбен няма да ти я даде за гадже.
  • 17 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Томас Стоименов, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тя е най-красивото момиче в света и е моя." Валката каза че е негова и няма, да ти я даде за гадже.
  • 18 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Адриан Миту, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Много ми липсваш Принцесо, много плача за теб, море от сълзи направих." Валката каза че и на него му липсва Принцесата и за това, нямал да ти я даде.
  • 19 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Тайсън Фюри, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Ти си по красива от гаджето ми, дано решиш да приемеш, някой ден да станеш мое гадже"? Валката каза че според него Принцесата е негово гадже и нямало как, да приеме да е гадже на друг мъж.
  • 20 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Антъни Джошуа, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Много красива дама е но не знам, как да я взема за мен, като има толкова много ухажори." Валката каза да няма начин, да я вземаш защото, не я даваме.
  • 21 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "С нетърпение чакам да я доведат отново в Бъкингамският дворец Принцесата и да я нося на ръце аз, ще съм и Принца и ще я глезим с другите момчета." Норми Валката каза, че той иска да я носи, но е сигурен, че ти ще се набуташ, ако може ти да я вземеш, но ще се опита да ти застане на пътя и да не ти я даде.
  • 22 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Принцесата е Номер 1 и да не се очудва, че най-много е харесвана". Да Норми така е, но Валката каза, че колкото и да и се сваляш, няма да ти я отстъпи за гадже.
  • 23 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Бисер Митрев боксьора, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искам да си гравирам името ти върху златния ми пръстен". Валката каза че той, ще си го гравира така че, ти Бисо се откажи.
  • 24 Гери Никол

    1 0 Отговор
    Много бързо избяга, когато СЕМ те изгони за имитация и лъжи в предвид килограмите ти. И не ти се получи, като си се опитала, да платиш да пишат статии за ММА Павката Георгиев и Дани Илиев, как са "смотани и нямат успехи в професионален план и са пълна развалина. Те хубаво те изгониха да не им досаждаш, няма по наг. противн. прас. от тебе.
  • 25 Гери Никол

    1 0 Отговор
    Дебел. свин. малоумн. не смей да лае. против ММА Павката Герогиев, че както си му НЕприятна, ще ти нарит. дебели. фар. Нестига че си грозн. като смъртта, а и си малоумн. свин. а и си нагл. и нахалн. лъжкин. , но при Павката, не ти минават лъжите и циганските номера ма парца. помиярк. долн. смотан. краво. Дани понеже е много тих и те търпеше след, като го излъга, че ще му плащаш, но при Павкта няма да ти минат наглостите при него, не вирееш така че, не се опитвай да му досаждаш, да не те сравни със земята малоумниц.
  • 26 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Ще направя спаринг с Росен Петров Животното за сърцето на моето гадже"?
  • 27 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Росен Петров Животното, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искам да разлепя Норман Парк заради Принцесата и защо Норман му е казал, че ще го нокалтира заради Принцесата и ще си я взема при него в кралството"?
  • 28 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Иван Велчев Кюстендилеца, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Че няма да позволи тя да бъде гадже с ММА Любо Делев и че според него Принцесата е негово гадже"?
  • 29 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Любо Делев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тя е мое гадже колкото и да твърдите другите момчета че е ваше"?
  • 30 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Росен Петров Животното, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Аз мисля че тя е мое гадже и не съм я откраднал от Дани виждам, че Дани я ревнува от другите момчета, но като мое гадже, ще си я пазя за мен"?