Last news in Fakti

14 Март, 2022 16:00 1 971 2

Легенда на Левски окачва бутонките след 19 вълнуващи години на терена

  • дарко тасевски-
  • левски-
  • славия

Бившият македонски национал се превърна в жертва на контузиите

Легенда на Левски окачва бутонките след 19 вълнуващи години на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Дарко Тасевски е напът да приключи със състезателната си кариера, според спортното издание Gong, тъй като плеймейкърът не е записал мач от половин година с оглед множеството контузии от старта на кампанията.

37-годишният македонец в момента носи екипа на Славия, но през настоящия сезон е изиграл само 6 мача, което далеч не отговаря на имиджа му в родния футбол.

Тасевски все по-често гледа мачовете на „белите“ от трибуните, докато договорът му изтича след няколко месеца. Мълвата все пак е, че той ще остане на работа в клуба, но в ролята на треньора в школата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русия

    3 1 Отговор
    Сайта обърна палачинката. Продадоха са на укро фашистити
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.