Last news in Fakti

15 Март, 2022 19:30 1 143 2

Дарко Тасевски опроверга спекулациите за бъдещето си

  • дарко тасевски-
  • славия

Плеймейкърът лично потърси една от родните спортни медии, за да изясни случая

Дарко Тасевски опроверга спекулациите за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Дарко Тасевски е останал изненадан от тиражираната новина преди ден, че планира да се оттегли от футбола с оглед малкото игрово време, което получава с екипа на Славия. Gong оповести новината, с която ви информирахме и ние, но по-късно той се обажда в редакцията на dsport, за да опровергае този слух.

37-годишният ветеран изрази възмущението си, че се пишат новини за него без да е потърсен лично и призна, че никога не е отказвал да разговаря с журналисти. Той призова за бъдеще това да не се повтаря.

Тасевски междувременно потвърди, че ще се бори до последно, за да помогне на Славия в постигането на целите пред клуба, а дали след това обмисля да започне кариера на треньор, ще стане известно, едва когато той лично се изкаже по темата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румина

    1 0 Отговор
    Ще го клатят ли ?този македонски Гоце Делчев
  • 2 Перо

    1 0 Отговор
    Време му е за връщане в РСМ!