Last news in Fakti

16 Март, 2022 20:27 1 357 1

Барселона ще рекламират различни изпълнители с екипите си

  • барселона-
  • футбол-
  • екипи

Двете страни се обединиха, за да създадат ново изживяване, като смесят света на футбола с музиката и ще представят най-съвременните технологии на новия стадион за популяризиране на музикалните артисти

Барселона ще рекламират различни изпълнители с екипите си - 1
Снимка: Twitter

Шведската музикална платформа „Spotify“ постигна споразумение с Барселона да стане техен нов спонсор за следващите четири години. По време на процеса те също така си осигуриха правата за името на стадион, който ще бъде ребрандиран на „Spotify Камп Ноу“ от следващия сезон.

Двете страни се обединиха, за да създадат ново изживяване, като смесят света на футбола с музиката и ще представят най-съвременните технологии на новия стадион за популяризиране на музикалните артисти.

Сега „SPORT“ съобщава за нова любопитна клауза по сделката. Изданието твърди, че в опит да отдадат почит на различни изпълнители от цял ​​свят, техните имена биха могли да присъстват на фланелката на Барселона вместо логото на „Spotify“. Споменават се имената на изпълнители като Шакира, Дъ Уикенд, Джъстин Бийбър и БТС.

Такъв тип сделка не е нещо нечувано. Настоящият испански шампион Атлетико Мадрид сключи любопитно партньорство с „Columbia Pictures“ за периода 2003 - 2005 година, когато фланелките на тима се използваха като билборд за популяризиране на филмите на продуцентската къща, като Спайдърмен 2, Питър Пан, Анаконда, Хич и други.

Въпреки това, в сравнение с 2003 година, този тип споразумение ще получи много по-различен отговор от феновете. Това определено би било добра реклама на музикалните артисти, а също така би могло да помогне за популяризирането на Барселона сред феновете на конкретния изпълнител.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hala Madrid

    2 0 Отговор
    Ахахахахахахахах да рекламират порно най-добре