Last news in Fakti

17 Март, 2022 19:00 2 806 0

Лондонски съперник отмъква капитана на Арсенал без пари

  • александър лаказет-
  • арсенал-
  • уест хям

Французинът води неуспешна битка за новия си договор с „топчиите“

Лондонски съперник отмъква капитана на Арсенал без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Арсенал Александър Лаказет играе последните си мачове в екипа на клуба, тъй като няма предложение за нов договор, а от това възнамерява да се възползва градският съперник Уест Хям, пише TeamTALK.

Французинът наследи лентата от освободения през януари Пиер-Емерик Обамеянг и макар да демонстрира огромно желание, за да оправдае доверието, той изглежда е изгубил голмайсторския си нюх.

30-годишният нападател пристигна на „Емиратс“ през 2017 г. срещу €53 млн., след като се превърна в един от най-желаните стрелци в Европа, докато бе с екипа на Олимпик Лион. Но в Англия той постепенно се превърна в резерва, като дори през този сезон има само 6 гола във всички турнири.

Договорът на Лаказет изтича след няколко месеца, а спекулациите го пращат в един измежду Рома, Марсилия и Уест Хям.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА