Last news in Fakti

17 Март, 2022 20:30 1 863 1

Пиянско видео на Адриано стана хит в TikTok

  • адриано-
  • алкохол-
  • tiktok

Бившият бразилски национал е неузнаваем в момента

Пиянско видео на Адриано стана хит в TikTok - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият бразилски национал Адриано е олицетворението на това как човек може да пропилее таланта си и да се отдаде на порока, за да може днес да служи за посмешище в социалните мрежи. Последната изява на футболиста в TikTok стана истински хит през изминалите дни.

Бившият футболист на Интер е заснет как се вози на мотопед с приятел из улиците на Рио де Жанейро, докато се е хвърлил гол до кръста с бутилка бира в ръка.

Състоянието на Адриано е отчайващо, като впечатление прави напълно опияненото му състояние и огромното шкембе, което е пуснал.

Бразилецът дори признава в различни интервюта, че е станал жертва на влечението си към купоните и често PR агентите на клубовете, за които е работил, са правили всичко по силите си, за да замаскират пиянските му изпълнения с невярна информация за различни контузии.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Простьо

    4 0 Отговор
    "Докато се е хвърлил гол до кръста с бутилка бира в ръка".
    Как точно се хвърляш, къде, на какво. Десо, Десоооо и ти си тъп като една Деса от ГЕРБ ама айде.