Last news in Fakti

18 Март, 2022 14:45 1 314 3

Дани Алвеш: Меси не се наслаждава на времето си в ПСЖ!

  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж-
  • дани алвеш-
  • футбол

Смятам, че той не се чувства на място там, защото вече е живял на най-доброто място, където да прави това, което обича

Дани Алвеш: Меси не се наслаждава на времето си в ПСЖ! - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският десен бек на Барселона Дани Алвеш призова Лионел Меси да се завърне в тима и обясни, че според него аржентинецът не се чувства добре в Пари Сен Жермен. Аржентинецът напусна каталунския гранд през лятото, след като се оказа, че каталунците са надвишили бюджета си за заплати, което не им даде възможност да му предложат нов контракт.

“Според мен той не се наслаждава на времето си в ПСЖ. Лео прави играта специална, но трябва да се чувства добре, за да го прави. Когато той се наслаждава, другите около него също го правят. Смятам, че той не се чувства на място там, защото вече е живял на най-доброто място, където да прави това, което обича. Той винаги ми е казвал - къде може да идеш и да е по-добре от тук? Проверих и няма по-добро място. Сега аз отправям същото послание към него. Аз продължавам да се надявам, че той ще се завърне. Не знам дали ще стане, но позволете му да дойде отново тук с мен и да се наслаждава още малко. Всеки, който е напуснал, съжалява. Някои не го казват, но всички съжаляват, защото няма по-добро място”, заяви Алвеш.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дистрибутора

    3 1 Отговор
    Прав е, Меси обича парите, но не обича измислени отбори без традиции като БДЖ
  • 2 Данчо

    2 0 Отговор
    И я се не наслаждавам на времето, прекарано на работа, ма те - ода, кво да праа!!!!
  • 3 хххх

    3 1 Отговор
    Признавам Меси за медиен балон.