Last news in Fakti

22 Март, 2022 12:28 788 1

Националите най-после заминаха за Катар

  • национален отбор-
  • катар-
  • футбол-
  • контроли-
  • българия-
  • самолет

Официалната причина е технически проблем в самолета, но по-скоро става дума за превантивна мярка предвид трагичната катастрофа същия ден в Южен Китай

Националите най-после заминаха за Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Националният отбор на България най-после успя да замине за катарската столица Доха, след като планираният полет за вчера следобяд беше отложен. Официалната причина е технически проблем в самолета, но по-скоро става дума за превантивна мярка предвид трагичната катастрофа същия ден в Южен Китай. Практиката е при подобни инциденти, машините от същия клас да се проверяват още веднъж за евентуални дефекти или появили се повреди.

Полетът вчера за Доха беше планиран за 16.05 часа, но се осъществи днес в 11.24 часа. Националите останаха и снощи в Бояна, като най-после се събраха в пълен състав след пристигането на последните играещи в чужбина футболисти. Така след 19 часа националният отбор трябва да направи по-късно следобяд и първото си тренировъчно занимание в емирството.

Първата среща от минитурнира е срещу домакините на предстоящото Световно първенство Катар в събота, 26-и март. Вторият мач е на 29-и другия вторник срещу световния вицешампион Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7,62

    3 0 Отговор
    И защо ? Да харчат и те народна пара ! За къде се подготвят , че чак в катар ще ходят ???