Last news in Fakti

22 Март, 2022 20:15 2 942 10

Венци Стефанов с куп обиди по адрес на Тодор Батков по повод парите, които Левски получава от държавата

  • венци стефанов-
  • тодор батков-
  • левски-
  • славия

Стефан Софиянски, Бойко Борисов, Иво Тонев и Васил Божков са част от споменатите имена в поредното изказване на боса на Славия

Венци Стефанов с куп обиди по адрес на Тодор Батков по повод парите, които Левски получава от държавата - 1
Снимка: БГНЕС

Венцислав Стефанов за пореден път използва цветущия си речник, но този път по адрес на бившия собственик на Левски Тодор Батков. Той коментира изказването му за държавната помощ, която получават „сините“ през годините, опровергавайки твърдението на адвоката, че „клубът не е получил нито стотинка“.

От Тодор най-малко съм очаквал да каже такива работи. Левски цял живот е на подаяния! Това е истината. Да говорим ли Левски колко пари е взел от фирмите покрай Борисов, а? Най-добре е да мълчат. Кой построи сектора на Левски? Откъде са парите? Той казва, че това било на основата на борчове… Ааааа, така ли било, ти да видиш! Боже мили! Кой ли не дава пари на Левски – то не беше Иво Тонев, то не беше Васил Божков“, каза Стефанов в интервю за Sportal.

Той също така определи Батков за „неграмотен, прост и изпаднал в деменция“, което далеч не подхожда на хора с тяхното положение в обществото и спорта, но през годините сякаш по-скоро свикнахме с подобна риторика.

Венци Стефанов разкри още, че преди години е разговарял с Томас Лафчис и Владо Грашнов, за да потърсят широка обществена подкрепа за „Герена“ и базите на „сините“, но тогава те са му заявили, че „Стефан Софиянски е наш човек, ще ни даде стадиона безвъзмездно“.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    26 18 Отговор
    Бат Венци е голем пич ! Право куме в очи !
  • 2 Венци Стефанов

    16 4 Отговор
    Продавам точки.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фергюсън

    4 5 Отговор
    ТОЗ БОГ ГО НАКАЗАКАТО НЕ ПЛАТИ ОТКУПА ЗА СИНА СИ . МИЛИОНИТЕ В ГРОБА НАМА ДА ГИ ВКАРА !!!

    Коментиран от #5

  • 5 Бай Урко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Фергюсън":

    Синът му е в Азия!!!

    Коментиран от #6

  • 6 синковеца

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Урко":

    по-скоро цъка малки вратички на Марс...
  • 7 Ех, Венци, Венци.

    5 0 Отговор
    Не ме интересува цената на олиото, бензина или хранителните стоки. Мога да стисна зъби и да се лиша от тях. Но искам да видя Борисов и крадливите му министри зад решетките. Заради тези крадци мога да гладувам дълго. Ограбиха бъдещето на децата ни, поне за тридесет години напред.
  • 8 Гуциту

    1 0 Отговор
    И двете жлябета вече трябва да пърдят далече от нас. Трябва да се отдадат на занимания за възрастни и мъдри човеци.
  • 9 Ацо

    3 3 Отговор
    Ами това си е самата истина ,от Грашнов и монополиста М- тел до ден днешен това е най обгрижвания от държавата клуб!
  • 10 Авиоотряд 28

    3 0 Отговор
    Венци ,Венци....на Т.Б по ъкъл не можеш да му стъпиш на малкия пръст ....твойте селски приказки си ги лансирай на простаци дето изобщо космоса им е виновен....Б.Б давал пари на Левски , бил неговия отбор....глупости на търкалета....подаяния да ,но не и държавна помощ, изобщо държавата колко години държа и Левски и ЦСКА в будна кома, за вторите пък да не говорим...а в същото време подкрепяше друг/други отбори....и тотално абдикира от футбола .... Иво Тонев давал пари ....смех....знаеш много добре кой е баща му , ама дай да си плещиш за простолюдието глупости и насаждане на омраза между двете най-големи институции в БГ -Левски и цска.....Апропо баща ми може да ти каже кой и как е строен Герена...ако не знаеш.....