Last news in Fakti

24 Март, 2022 14:07 2 182 7

Отбор от област Бургас изрази готовност да напусне първенството в знак на солидарност с изключените

  • бфс-
  • конгрес-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

В района се говори, че и други клубове могат да последват примера на Долно Езерово с официална позиция

Отбор от област Бургас изрази готовност да напусне първенството в знак на солидарност с изключените - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът от област Бургас ФК Долно Езерово обяви, че в знак на солидарност с клубовете, който са изключени от БФС са готови да преустановят участие в А ОФГ - Бургас. От областта трябва да бъдат извадени четири отбора - ФК Русокастро, Странджа Агрокорн, Черноморски спортист (Обзор) и ФК Каблешково.

В района се говори, че и други клубове могат да последват примера на Долно Езерово с официална позиция. Днес в 17:30 часа пък представителите на БФС ще представят нова система за картотекиране в хотел “Мираж”.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    18 2 Отговор
    Корумпето Б. Михайлов вън от бг футбола.
  • 2 Гост

    11 2 Отговор
    Да напускат и да си цъкат Пер..укан и Лечката....

    Коментиран от #4

  • 3 haha

    4 6 Отговор
    и отборите от Горно Нанадолнище и Долно Уйно обявиха че ще напуснат, смешници.....лакоми за власт
  • 4 Крумовград

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Да бе след Долно Езерово и Русокастро да напуснат и Литекс София. Те и без това са на едно ниво, да си направят свое първенство. Така най-после Литекс ще вземат титлата и няма да лъжат че мача с Левски е дерби. А може да играят с Левски Крумовград за дерби.
  • 5 Егоист

    2 5 Отговор
    Бербатов-Градев-Величков с личната жажда за власт карат малките отборчета да се самоубиват като ги залъгват, че един ден ще се завърнат на бял кон. Барбарона от край време си е егоист, за нега целта а именно личната облага оправдава средствата.
  • 6 Време е Боби Михайлов да отстъпи поста с

    7 0 Отговор
    Боби Михайлов се е вкопал в БФС както Бойко Борисов се беше вкопал във властта. Общото между властимащите и пелените е, че и двете трябва да бъдат сменяни редовно и то по една и съща причина. Това някой да се задържи твърде дълго на ръководна позиция е предпоставка за корупция и самозабравяне. Време е Боби Михайлов да отстъпи поста си на друг!
  • 7 въпрос

    4 0 Отговор
    Ако от нашите гласове нищо не зависи, защо има хора, които ги купуват?