Last news in Fakti

28 Март, 2022 17:30 700 1

Уейн Рууни иска да последва примера на Стивън Джерард за мениджърската си кариера

  • уейн рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • дарби каунти

Легендата на Манчестър Юнайтед си постави наистина висока цел

Уейн Рууни иска да последва примера на Стивън Джерард за мениджърската си кариера - 1
Снимка: БГНЕС

Уейн Рууни наскоро бе удостоен с място в „Залата на славата“ в английската Висша лига с оглед невероятната кариера, която направи с екипа на Манчестър Юнайтед. В момента той е старши-треньор на втородивизионния Дарби Каунти, но амбицията му е да последва примера на Стивън Джерард, като стане достоен кандидат за мениджърския пост в любимия си клуб.

Единствената причина, да вляза в мениджърството, е Манчестър Юнайтед. Получих оферта за интервю от Евертън, но аз искам да водя Манчестър Юнайтед. Знам, че все още не съм готов, но имам план и ще направя всичко възможно, за да се случи един ден“, каза Рууни пред британската преса, цитиран от Sportal.

Бившият нападател прекара 13 години на „Олд Трафорд“, превръщайки се в един от най-титулуваните играчи в историята на „червените дяволи“.

Що се отнася до аналогията със Стивън Джерард, легендата на Ливърпул също работи усилено за завръщането си на „Анфийлд“, като преди това върна титлата на Рейнджърс в Шотландия, а сега се опитва да възроди английския Астън Вила. Ако планът му сработи, по всяка вероятност той ще е основен кандидат за наследник на Юрген Клоп, когато германецът реши да се оттегли от „мърсисайдци“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    0 1 Отговор
    Най-сърцатият играч който съм виждал !!Всеки негов мач беше на макс !!!