Last news in Fakti

28 Март, 2022 21:00 1 454 1

Златан отново пренебрегна стойността на „Златната топка“

  • златан ибрахимович-
  • златна топка

Шведът не смята, че все още наградата се дава за заслуги на терена

Златан отново пренебрегна стойността на „Златната топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович за пореден път омаловажи стойността на „Златната топка“, като я нарече „политическа награда“ пред италианската преса.

Ветеранът на няколко пъти се размина с отличието в миналото, като имаше нещастието да се конкурира с най-силните години на Кристияно Роналдо и Лионел Меси, а преди тях с колоси от ранга на Андрий Шевченко, Павел Недвед, Кака и Фабио Канаваро.

Това е политическа награда. Те искат съвършения човек, който да каже каквото те искат. Ако изразяваш какво мислиш, няма да спечелиш нищо. По-лесно е да получите съчувствие от Златан. Честно казано, това, че не съм я печелил, не променя нищо за мен, нито ме прави по-добър, нито по-слаб“, каза „Ибра“, цитиран от dsport.

Припомняме, че от France Football обявиха тази година, че налагат някои промени в излъчването на най-добрия футболист в света, като най-важната от тях е, че вече ще се взема предвид представянето през сезона, а не през календарната година.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.