Last news in Fakti

29 Март, 2022 11:17 1 212 2

Крушарски: Връщам се от Бразилия и започвам да правя нов Конгрес!

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • бфс-
  • палатки-
  • конгрес-
  • димитър бербатов

Стига с тези циркове, тия момчета никога не са спали в палатка!

Крушарски: Връщам се от Бразилия и започвам да правя нов Конгрес! - 1
Снимка: БГНЕС

Бурните събития около БФС провокираха реакция от страна на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. "Двама се карат, трети ще спечели. Заемам се сериозно и веднага щом се върна от Бразилия започвам да работя за организацията на нов конгрес. Ще видите, че ще събера 400, а не 40 клуба. Гледам го Бербатов, че отива при хората в палатките. Ама тия момчета никога не са спали в палатка, стига с тези циркове вече. Наистина ще видите как ще се получат нещата, сегашното е хаос.

Промяната няма как да се случи с безкрайни съдебни спорове и процедурни хватки. Протестират такива, заради които в годините са ощетявани и други. Няма да спра да го повтарям. Да не чакат отношение да взима държавата или ФИФА, а да работят по конкретни проблеми. Да ги решават, а не да ги задълбочават. Това с принципа – "Стани да седна" сме го играли и друг път и нещата така не се получават.

Официално, неофициално, няма значение… Аз съм ви казал още преди, че имам партньори, с които сме се договорили и си поделяме издръжката. Все още имам думата в клуба, спокойно“, коментира бизнесменът пред "Мач телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е това е!

    9 5 Отговор
    Локо е Локо щото герб те кътъха! Сега ще заместиш перуката да се дохраниш! Що не поемеш Сао Пауло и да си останеш там? То тук не остана нищо за крадене!
  • 2 Теко

    6 1 Отговор
    Абе крушо или си смени доктора или си пии редовно хапчетата