Last news in Fakti

31 Март, 2022 19:15 730 12

От БФС: На този етап международното участие на наши отбори не е застрашено

  • борислав попов-
  • бфс-
  • футбол-
  • конгрес

Как 600 клуба разбраха, а 76 постъпиха некоректно към колегите си

От БФС: На този етап международното участие на наши отбори не е застрашено - 1
Снимка: БГНЕС

Участието на български отбори в международни турнири на този етап не е застрашено, заяви изпълнителният директор на БФС Борислав Попов преди началото на 72-ия конгрес на ФИФА в катарската столица Доха.

"Стига да няма някаква недопустима намеса, на този етап участието на нашите отбори в международни турнири и първенства не е застрашено. Ще кажа и още нещо - от 670 клуба, които са членове на БФС, на онова събитие присъстваха 76. Как 600 клуба разбраха, а 76 постъпиха некоректно към колегите си", обясни пред NOVA Попов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    8 1 Отговор
    И какво като участват???

    Коментиран от #7, #8, #12

  • 2 Rudi.c-s-k-a

    12 2 Отговор
    Утре сутрин Б-Ф-С ще осъмне без лиценз и Митко Бербатов ще седне на стола на Михайлов!
  • 3 Зоман

    9 1 Отговор
    Тия па само реват наще куци коне даже и за оране не стават
  • 4 Дарина

    8 1 Отговор
    Ало, отивай на фризьор за боя
  • 5 на фона

    8 1 Отговор
    иш Емо-тъпака....
  • 6 Последния Видинчанин

    1 9 Отговор
    Егати типовете са тия ходих да протестирам ама малко плащат
  • 7 Jacques Yves Moineau

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    Как какво? БФС прибират пари от международни те участия.
  • 8 1913

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    Фенове от всички отбори ще са обединени докато онези наглеци стоят начело на БФС. При това вече толкова години, без никакъв напредък за футбола! Дори напротив, не само че няма напредък, ами вече сме и под кота нула. Изпревариха ни държави джуджета, а ние твърдо се станахме Национален отбор мечта за всеки противник. Дори и за ...Катар
  • 9 Pifa

    8 0 Отговор
    Ами вие Г-н Попов излъгахте другите клубове, първо обявхте, че ще има конгрес, а после не та не. Ама и ти си същия като Михайлов, дори и повече, вие сте сивият кардинал на БФС.
  • 10 PIFA i FIFA

    7 0 Отговор
    Ами първо вие Г-н Попов, излъгахте всички ще има конгрес,а после не та не. И вие сте като тях, дори повече, вие сте сивият кардинал на БФС. Някой все пак ходим на конгреси и знаем за какво става реч.
  • 11 Майкъл

    9 0 Отговор
    Емо , Лечков , Михайлов и сие !!! Футболисти , личности във футбола , зарадвали ни особено през лятото на 1994г-така нареченото американско лято...!? Защо ви трябваше да се поддадете на хрантутници , като Стефанов , Касабов, те са много-няма да ги изброявам , да ви използват , да използват имената ви , да станете зависими от черното тото /там няма измъкване/ , да станете зависими от алкохола-и какво ли още не !? За да ви вижда сега народа , че сте поели вече по кривия път и няма връщане назад !!! Станали сте безочливи , безскрупулни , безобидни , самозабравили се !? Спрямо българският футбол и народ !!! По добре късно , отколкото по-късно - подайте си оставките и напуснете БФС !!! Това е жест , който поне малко ще ви помогне да имате малко доблест , за вас самите и за хората , които да ви запомнят такива , каквито бяхте като футболисти и носехте радост в сърцата на хората !!! Ако ли не-ще докажете , че наистина ,,лакомията" към власт и пари ви е променила тотално и това не сте вие-а сте дебили , които са се самоунищожили , въобще като хора !!!
  • 12 ДА НАКАЖАТ БФС

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    НАЙ ДОБРЕ Е ДА НАКАЖАТ БФС! Само така Гела и пияниците ще се разкарат и футбола ще се освободи от вредното им присътвие! И ЗАПОЧВАНЕ НАЧИСТО!