Last news in Fakti

31 Март, 2022 16:10 1 001 0

ЦСКА прави спешни плащания, за да картотекира футболист!

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • плащане-
  • фифа-
  • енес махмутович

Енес Махмутович идва като свободен агент от Украйна, но наложеното от световната централа ембарго важи за всякакви сделки

ЦСКА прави спешни плащания, за да картотекира футболист! - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА привлече нов футболист – Енес Махмутович, но въпросът е дали има право да го картотекира и използва в официални мачове заради забраната на ФИФА.

Както е известно, трансферите в Борисовата градина бяха спрени заради дългове към бивши играчи. Вярно е, че защитникът идва като свободен агент от Украйна, но наложеното от световната централа ембарго важи за всякакви сделки.

Ръководството на ЦСКА е постигнало споразумение с бившия си футболист Серджо Филипе Диас Рибейро - Сержиньо и неговия мениджър Франсиско Морено Руано. Това е станало факт във вторник в ранния следобед. За целта са уведомени ФИФА и БФС, пише БЛИЦ.

ЦСКА обаче има още две задължения, които поне до днес – 31 март 2022 година, 12 часа на обяд, не са изчистени.

Това означава, че на този етап „червените“ не могат да картотекират Махмутович.

ЦСКА обаче ще побърза да се разплати до часове по другите две задължения, за да може да използва национала на Люксембург в официалните мачове.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА