Last news in Fakti

3 Април, 2022 09:32 3 939 2

Лична семейна драма за мениджъра на Челси

  • челси-
  • томас тухел-
  • футбол-
  • развод-

Сиси е подала молба за развод през миналата седмица, а пред приятели признала, че няма да промени решението си

Лична семейна драма за мениджъра на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Томас Тухел е пред развод със своята съпруга Сиси. Двамата имат 13-годишен брак и германският специалист беше известен, че винаги се вслушва в желанията на брюнетката и тя е един от основните мотори в треньорската му кариера. Сега обаче „Дейли Мейл“ твърди, че Сиси е подала молба за развод през миналата седмица, а пред приятели признала, че няма да промени решението си.

„Сиси и Томас опитаха всичко, за да предотвратят раздялата, но в крайна сметка се оказа, че няма друг изход. Много е тъжно, но сега основният им приоритет е да направят така, че дъщерите им да не се окажат жертви в семейните проблеми. Документите са подадени и разводът вече е в ход“, разкри източник на изданието.

Сиси Тухел е бивша журналистка от авторитетното издание „Зюддойче Цайтунг“. Тя се премести да живее в Англия едва през есента. Това е цели осем месеца по-късно от Томас, който пое Челси на 26 януари 2021 г. През това време брюнетката живееше в Париж и Германия.

48-годишният Томас Тухел получава по 7 милиона паунда на сезон от Челси, а сега се очаква да загуби милиони по делото за развода със съпругата му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    2 5 Отговор
    Какво значи да загуби милиони.
    Просто си ги разделят както в по закон.
    Безханерни драскачи.

    Коментиран от #2

  • 2 Rambler

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    Той изкарва, тя харчи.
    Когато е разведена, той не може да и търси сметка...