Last news in Fakti

4 Април, 2022 23:50 1 086 0

„Хрътките“ удариха спирачка на „росонерите“ в преследването на Скудетото

  • милан-
  • болоня

Едва ли Стефано Пиоли си е представял подобен завършек на 31 кръг

„Хрътките“ удариха спирачка на „росонерите“ в преследването на Скудетото - 1
Снимка: БГНЕС

Милан и Болоня завършиха при нулево равенство в последния мач от 31 кръг на италианската Серия А, като така „росонерите“ се препънаха в амбициите си за Скудетото.

Избраниците на Стефано Пиоли сториха всичко по силите си, за да вкарат гол на Лукаш Скорупски, но полякът направи цели 7 спасявания, а други 14 изстреля видя да прелитат покрай вратата му.

На контраатака „хрътките“ се стараеха да са опасни и ако не бе Майк Менян, може би резултатът щеше да бъде още по-шокиращ.

Милан все пак остава лидер в подреждането, макар и само с точка пред Наполи. Интер обаче има мач пасив и би могъл да се нареди също на една ръка разстояние от градския си опонент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА