Last news in Fakti

5 Април, 2022 16:00 738 0

Клаудио Раниери няма да вика за Лестър, ако на финала се изправи срещу Рома

  • клаудио раниери-
  • рома-
  • лига на конференциите-
  • лестър

Италианският специалист записа най-славната част от кариерата си при „лисиците“, но сърцето му го води към Рим

Клаудио Раниери няма да вика за Лестър, ако на финала се изправи срещу Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният италиански треньор Клаудио Раниери ще вика за Рома, ако клубът стигне до финала в Лигата на конференциите, дори насреща си да има Лестър Сити, научихме от Gazzetta dello Sport.

Опитният специалист си признава открито, че е привърженик на „римските вълци“ с оглед факта, че е роден в Рим и е израснал с „червената идея“.

И все пак Раниери пожъна най-големите успехи на терена, докато бе начело на „лисиците“. Онзи успех във Висшата лига през 2016 г. ще бъде помнен завинаги, като една от най-романтичните спортни истории на нашето време.

Междувременно Рома преплита пътища отново с норвежкия Бодьо/Глимт, докато Лестър ще се съревновава с ПСВ Айндховен. И двата тима са част от 1/4-финалите в третия по сила европейски клубен турнир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА