Last news in Fakti

5 Април, 2022 23:30 920 0

Артета изгуби един от най-важните си играчи в разгара на битката за топ 4

  • киърън тиърни-
  • арсенал

Шотландецът ще трябва да претърпи операция, за да се възстанови напълно

Артета изгуби един от най-важните си играчи в разгара на битката за топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-ценните играчи на Микел Артета в Арсенал - Киърън Тиърни, ще пропусне остатъка от сезона, съобщиха днес от клуба.

Шотландският краен бранител пропусне разгрома от Кристъл Палас с 3:0 в понеделник, като се смяташе, че той ще бъде на разположение за останалите мачове, които ще решат битката за топ 4, но вместо това лекарите са категорични, че той има нужда от операция на коляното, за да се възстанови напълно.

„Артилеристите“ все още държат съдбата в собствените си ръце, като в последните 9 мача до края на кампанията във Висшата лига имат преки сблъсъци с Челси, Манчестър Юнайтед, Уест Хям и Тотнъм, за да се опитат да стигнат до заветното четвърто място, което ще ги върне в Шампионската лига от следващия сезон.

Липсата на Тиърни в съчетание с ужасната форма на Александър Лаказет поставят под огромна въпросителна потенциала на клуба за подобно надскачане на възможностите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА