Last news in Fakti

6 Април, 2022 12:30 1 105 3

Най-добрата ни съдийка ще свири световна квалификация

  • християна гутева-
  • футбол-
  • съдийство

Мачът е утре от 19:00 часа българско време в Тбилиси

Най-добрата ни съдийка ще свири световна квалификация - 1

Българската съдийка Християна Гутева получи наряд да ръководи женската световна квалификация между Грузия и Швеция. Мачът е утре от 19:00 часа българско време в Тбилиси. Асистенти на Гутева ще бъдат Екатерина Маринова и Дориета Вълева, а четвърти рефер - Любима Банева.

Съдийска бригада от Босна и Херцеговина ще ръководи световната квалификация на България с Турция, която е също утре от 16:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив. Главен арбитър ще бъде Таня Рачич с асистенти Айда Юсуфович и Мерима Хомарац.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    1 0 Отговор
    Част от публиката ще бъде наказана естетически.
  • 2 Мюмюн

    1 0 Отговор
    Важнуту е баш след края на мачат, футбулискити да си разменят фанелкити. Туй ша е праздник за побликата и по спициалну за мажката й част.
  • 3 Настопроценти

    1 0 Отговор
    Да йнацункам бенката на гушката.