Last news in Fakti

7 Април, 2022 12:10 826 2

Лудогорец се оглежда за футболисти на бразилския пазар, хареса си 21-годишен от Коринтианс

  • лудогорец-
  • футбол-
  • адсон-
  • коринтианс

Адсон е дясно крило, но може да действа и зад нападателя

Лудогорец се оглежда за футболисти на бразилския пазар, хареса си 21-годишен от Коринтианс - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец вече работи по лятната селекция. Скаутите на разградчани гледат опции за попълнения. Една от тях е от Бразилия, пишат медиите в страната. Орлите са набелязали 21-годишния Адсон от елитния Коринтианс.

Той е дясно крило, но може да действа и зад нападателя. Има договор с клуба си до декември 2014-а. От Коринтианс обаче искат да го пратят под наем в Европа да се обиграва. Висок е 171 см. Продукт на клуба, като през миналия сезон е играл за Б отбора, но сега са започнали по-често да го включват в групата. От началото на 2022 година има 8 мача в щатския шампионат Паулиста и 1 за Копа Либертадорес. В тях обаче е записал само 335 минути, но е вкарал и 1 гол.

През тази зима след известно прекъсване Лудогорец пак погледна сериозно към бразилския пазар. От Крузейро взе Тиаго, а от Сеара привлече Рик Джонатан. През лятото обаче орлите може да се разделят с един от бразилските си играчи - крилото Вандерсон, чийто договор изтича през юни и не е подновен все още. Същото важи и за десния бек Сисиньо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гелчо

    1 1 Отговор
    за вас български млади таланти няма ли че все латиноси кипърци израелци африканци легален лагер за бежанци фк лудигорец разград и не само те си берат от тези дестинации после защо имаме провалени млади таланти

    Коментиран от #2

  • 2 Паце Петков

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гелчо":

    Гелчо (предполагам това не е истинското ти име). Разбирам довода ти и те подкрепям, но нека погледнем реално на ситуацията. Представи си, че гониш големи цели, но не разполагаш с необходимия потенциал за това (все още), ще прахосаш шансовете си с това, което имаш или ще се подсилиш и ще атакуваш? Защо в големите отбори играят по 7-8 чужденинци, а страните им пак имат силен национален? Проблема явно не е в това дали играят чужденици в отборите ни, а с качеството, което идва отдолу. И аз искам силните ни БГ отбори д играя повече българи, но като няма качестов, ще играят по 2-3. Това е на този етап. Не забравяй, че футбола е все пак и доста доходоносен бизнес, ако го управляваш добре.